Burdur Belediyesinden ‘Atatürk’ çerçevesi

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından Ulu Önderimizin ebediyete intikalinin 82’inci yıldönümü münasebetiyle marka caddelerdeki banklara Atatürk anmalığı fotoğraf çerçeveleri yerleştirildi.

YEREL 09.11.2020, 17:36
Burdur Belediyesinden ‘Atatürk’ çerçevesi

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yıldönümü münasebetiyle marka caddelere Atatürk anmalıkları yerleştirildi. Ulu Önderimiz Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu anmalık çerçeveleri, Köprübaşı mevkisi, Cumhuriyet Meydanı, Şeker Meydanı ve İstasyon Caddesinde bulunan banklara yerleştirildi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısını yaşatmak için fotoğraf çerçevesinin yerleştirilmesine karar verdiklerini dile getiren Başkan Ercengiz, “Ulu Önderimizin ebediyete intikalinin 82’inci yıldönümünü üzüntüyle, her birimizin kalbinde ince bir sızı ile yaşıyoruz. Atamız bizim fikrimizin ince gülü, bizim yolumuzdaki en büyük ışığımız. Keşke ömrü yetseydi de bir fotoğraf çektirebilseydik diye düşündüğümüz önemli şahsiyetlerin en başında gelendir. Malumunuz koronavirüs nedeniyle etkinlik ve programlarımızı mütevazi bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Biz de Ulu Önderimizi anmak amacıyla marka caddelerimize fotoğraf çerçevelerimizi yerleştirerek, vatandaşlarımızın Atamızla birlikte bir fotoğrafa sahip olmasını istedik. Burdur halkının cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir halk olması dolayısıyla fotoğraf çerçevelerine büyük ilgi göstereceğini biliyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, saygı, sevgi, minnet ve özlemle bir kez daha anıyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)