banner754

Burdur Belediyesi Maske üretiminde adet sayısını arttırdı

Burdur Belediyesi korona virüsü tedbirleri kapsamında yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatı ile başlatılan çalışma ile belediye bünyesinde 10.000 adet maske üretimini 40.000 adete çıkardı.

YEREL 01.04.2020, 11:56
Burdur Belediyesi Maske üretiminde adet sayısını arttırdı

Türkiye genelinde korona virüsü nedeniyle hasta sayısının hızla artış göstermesiyle Başkan Ercengiz kent merkezindeki tedbir çalışmalarını arttırdı. Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş Nakış Atölyesi ve Burdur Belediyesi Kültür ve Sanat Atölyesi’nde maske dikimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Günde yaklaşık 1200 civarında maske dikildiğini anlatan Ercengiz ““Atölyelerde üretimine başladığımız maske üretimini 10.000 adetten 40.000 adete çıkardık. Biz de bunları vatandaşımıza ulaştırıyoruz. Yeter ki vatandaşımız hijyen konusuna dikkat etsin. Sosyal mesafesini ayarlayabilsin. Önümüzdeki iki hafta çok önemli. Vatandaşımıza evinde kal diyoruz. Zorunlu halde sokağa çıkan yurttaşımızın da mutlaka önlemlerini almasını kendilerinden rica ediyoruz.”şeklinde konuştu

Yorumlar (0)