banner758

Bucalılar Capoeria savunma sanatı öğreniyor

Savuma sanatı, akrobasi, dans, müzik ve şarkı… Bucalılar birbirinden farklı sanat dalları ve sporun mükemmel harmonisi olarak nitelendirilen Capoeira savunma sanatıyla tanıştı. Buca Belediyesi tarafından Hasanağa Bahçesi’nde düzenlenen Capoeria eğitimlerine Bucalı gençler yoğun ilgi gösteriyor.

YEREL 15.10.2018, 12:47 15.10.2018, 12:47
Bucalılar Capoeria savunma sanatı öğreniyor

Buca Belediyesi kentliyi birbirinden ilginç ve renkli etkinliklerle tanıştırmaya devam ediyor. Brezilya kökenli bir dövüş sanatı olan Capoeira savunma sporunu Bucalıların ayağına getiren Buca Belediyesi, akrobasi, dans, müzik ve şarkıların birleşimi olan sanatı Hasanağa Bahçesi’nde düzenlediği eğitimlerle kentlilerle tanıştırdı. 

Kareografinin kullanılmadığı, tamamen doğaçlama yapılan Capoeira savunma sanatını uzman eğitmenlerden öğrenen Bucalılar, müziğin ritmine göre dövüş ve akrobasi teknikleri kullanarak savunma sanatını öğreniyor. Müzik temposu ve çalan ritme göre oyun stilinin belirlendiği  apoeria savunma sanatını en ince ayrıntısına kadar öğrenmek isteyen Bucalılar, Hasanağa Bahçesi’ni doldurdu.

Buca Belediyesi, Capoeria savunma sanatını ücretsiz olarak öğrenmek isteyen İzmirlileri Salı ve Perşembe günleri saat 18.30- 19.30 saatleri arasında Buca Hasanağa Bahçesi’ne bekliyor.

 

 

Yorumlar (0)