banner773

Buca'da Yangın

Buca, Belenbaşı, Yıldızlar Mahallesi ile Torbalı ilçesi arasında kalan ormanlık bölgede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Orman Bölge, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Buca Belediyesi ekipleri tarafından müdahale edilen ancak rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangına havadan ve karadan müdahale edilerek söndürülmeye çalışılıyor.

YEREL 04.08.2016, 14:29 04.08.2016, 14:29
Buca'da Yangın

Buca Belenbaşı, Yıldızlar Mahallesi ile Torbalı ilçesi arasında kalan ormanlık alanda akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Havadan ve karadan söndürme çalışmaları yapılan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangına Orman Bölge ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Buca Belediyesi ekipleri de müdahale ediyor.

 

Buca Belediyesi 2 arazöz, 3 kepçe, 5 tanker 6 kamyon, 2 kamyonet ve 6 iş makinası ile yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.

 

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yangın haberini alır almaz bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Piriştina, yangının büyümemesi için var güçleriyle çalıştıklarını belirtirken, “Ne yazık ki Bucamızın hatta İzmir'in akciğerlerinin bir kısmını kaybettik.” dedi.

Yorumlar (0)