Buca Belediye Başkanı Kılıç’tan kira kampanyasına 15 bin TL

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaşadığımız deprem felaketinde evlerini kaybedenlere destek olmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına 15 bin TL bağış yaptı. Başkan Kılıç, “Haydi Bucalılar, sizler de maddi imkanlarınız ölçüsünde kampanyaya destek olun” çağrısında bulundu.

YEREL 04.11.2020, 14:55
Buca Belediye Başkanı Kılıç’tan kira kampanyasına 15 bin TL

İzmir depreminin ilk dakikalarından itibaren seferberlik ilan eden Buca Belediyesi, her alanda çalışmalara destek olmayı sürdürüyor. Enkaz bölgesi başta olmak üzere, toplanma alanları ve çadır kentlerin ihtiyaçlarını gidermek için canla başla çalışan Buca Belediyesi ekipleri 7/24 hizmet veriyor. Deprem anından itibaren çalışmaları bizzat yürüten Başkan Erhan Kılıç, depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar gördüğü için evsiz kalan hemşehriler için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına 15 bin TL bağışta bulunarak destek verdi.

Bucalıları da kampanyaya destek vermeye çağıran Başkan Erhan Kılıç, “Ülke olarak depremin yaşandığı ilk andan itibaren birbirimize kenetlendik. Dayanışmanın en güzel örneğini sergiledik. Bundan sonraki süreçte de elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer önderliğinde başlatılan ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına da bu anlamda bağışta bulunarak destek olduk. Bu zor günleri bir arada atlatacağız. Haydi Bucalılar, sizler de maddi imkanlarınız ölçüsünde kampanyaya destek olun, yaralarımızı hep beraber saralım” diye konuştu.

Başkan Kılıç, kampanyaya http://birkirabiryuva.org adresi üzerinden katılınabildiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)