BU AİLE SAMİMİYETİ, BU BİRLİKTELİK DEVAM EDECEK

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirliler ile buluştuğu ev ziyaretlerine devam ederken, “Hemşehrilerim beni kendi hanelerinden ayırmıyor. Biz büyük bir aileyiz sözü, slogan değil bir Tepebaşı gerçeğidir. Bu aile samimiyeti, bu birliktelik devam edecek” dedi

YEREL 05.03.2019, 15:06 05.03.2019, 15:06
BU AİLE SAMİMİYETİ, BU BİRLİKTELİK DEVAM EDECEK

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirlilerin davetleri çerçevesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine aralıksız biçimde devam ediyor.

Başkan Ataç bu kapsamda ilk olarak Yeşiltepe Mahallesi’nde ikamet eden Fehime Pakel’in evine konuk oldu. Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuşaçıkgöz’ün de bulunduğu ziyarette çok sayıda mahalle sakini ile buluşan Başkan Ataç, burada vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Ataç’ın bir sonraki durağı ise Batıkent Mahallesi’nde oturan Ahmet Yaşar ve Mihriban Baycan çiftinin evi oldu. Burada da Baycan ailesinin yanı sıra komşuları ile buluşan Başkan Ataç, vatandaşlar ile uzun süre sohbet etti.

Ev ziyaretleri hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Eskişehirli hemşehrilerimiz ile her zaman ve her ortamda bir araya gelmeye devam ediyorum. Belli dönemlerde değil yılın her günü yaptığımız bu ev ziyaretlerinden dolayı da çok mutluyum. Vatandaşlarımız sağ olsunlar beni davet ediyor, ben de programımın el verdiği ölçüde bu ziyaretleri sürdürüyorum. Toplantılarımız, vatandaş-belediye başkanı buluşmasından ziyade bir aile toplantısı samimiyetinde gerçekleşiyor. Sağ olsunlar; hemşehrilerim beni kendi hanelerinden ayırmıyor. Biz büyük bir aileyiz sözü, slogan değil bir Tepebaşı gerçeğidir. Bu aile samimiyeti, bu birliktelik devam edecek” diye konuştu.

Başkan Ataç’ı evlerinde ağırlayan vatandaşlar da kendisine gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve ulaşılabilir bir belediye başkanı olduğu için teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)