banner773

Bornova’nın Sultanları ilk maçına çıkıyor

Bu sezon ilk kez profesyonel liglerde mücadele edecek olan Bornova Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2. Lig’deki ilk maçına çıkacak. Yeşil-Beyazlılar 11 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Balçova Spor Salonu’nda TFL Altekma takımına konuk olacak. Genç kadrosu ile güçlü rakibi karşısında mücadele edecek ekibin hedefi Bornova’yı en iyi şekilde temsil etmek.

YEREL 10.10.2020, 09:24
Bornova’nın Sultanları ilk maçına çıkıyor

12 takımın yer aldığı 2. Lig 3. Grup’ta yer alan Yeşil-beyazlılarda zorlu karşılaşma öncesi büyük heyecan yaşanıyor. Voleybola başladıkları kulüpte profesyonel olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını söyleyen takım kaptanı Aleyna Çayır, ekibin en genç oyuncusu olan 15 yaşındaki Sıla Özbingöllü ile Seray Yaylacı ve Sude Göksu, zorlu ligde Bornova’yı en iyi şekilde ve centilmence temsil edeceklerini dile getirdi. 

Elimizden geleni yapacağız

Yeşil-beyazlı ekibin Başantrenörü Birkan Bacalı, bu noktaya kendi yetiştirdikleri oyuncularla geldiklerini belirterek, “Yıldız ve genç takım oyuncularımızdan kurduğumuz karma kadromuzla ilk maçımıza çıkacağız. İyi bir şekilde hazırladığımız sezonda elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz. Başta Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve kulüp yöneticilerimiz olmak üzere bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sonuna kadar ve centilmence

Genç ekibin elde ettiği başarıyla tüm ilçeyi gururlandırdığını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Belediye olarak hedefimiz gençlerimize sporu sevdirmek ve geleceğin sporcularını yetiştirmek. Her zaman onların yanında olacağız. Profesyonel liglerdeki ilk maçları öncesi bilmelerini isterim ki; Bizler için önemli olan skordan ziyade bu ligde sonuna kadar ve centilmence mücadele etmek. Tüm oyuncularımıza ve teknik ekibimize ilk kez mücadele edecekleri profesyonel ligde başarılar diliyorum” dedi. 

Yorumlar (0)