banner773

Bornova’da +1 Aşk

Down sendromlu gençleri Başkan İduğ buluşturdu

YEREL 14.02.2021, 16:47
Bornova’da  +1 Aşk

Bornova’da sevgililer günü +1 farkla yaşandı

Down sendromlu gençleri Başkan İduğ buluşturdu

Down sendromlu Gülçin Kayhan (20), Bornova Belediyesi'nin hayata geçirdiği “İşte fark yaratıyoruz” projesi kapsamında verilen mesleki eğitimler sırasında tanıştığı ve 1 yıldır birlikte olduğu, kendisi gibi down sendromlu sevgilisi Can Ural'a (22) ulaşamayıp 14 Şubat için aldığı hediyeleri bir türlü veremeyince devreye Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ girdi.

Başkan İduğ'un talimatı ve ilgili kurumlardan alınan izinle önceden dezenfekte edilmiş araçla Altındağ semtindeki evinden alınan down sendromlu Gülçin, Erzene Mahallesi'ndeki Can'ın evine gitti. Kapısını çaldığı sevgilisine sürpriz yaparak üzerinde fotoğraflarının yer aldığı bardağı ve kırmızı gülleri hediye etti. Down sendromlu sevgililerin mutluluk dolu anları, ailelerini ve belediye ekiplerini duygu dolu anlar yaşattı.

Gülçin ve Can 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken anneleri de en az onlar kadar heyecanlıydı. Gülçin ve Can'ın annesi; Döndü Kayhan ve Nevin Ural, çocuklarını bu özel günde buluşturan Başkan Mustafa İduğ ve Bornova Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bornova'daki tüm bireylerin mutluluğu için çalıştıklarını ifade eden İduğ ise

"Bu özel kardeşlerimizin yüzlerinde oluşturduğumuz tebessümü hiç bir şeye değişmeyiz" dedi.

Yorumlar (0)