banner773

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ:Hedeflerimizin tamamını tutturmak için çalışacağız

Bornova Belediyesi'nin 2018 yılı faaliyet raporu Bornova Belediye Meclisi'nde oybirliği ile kabul edildi. Geçmiş dönem Belediye Başkanı Olgun Atila'ya ve meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Mustafa İduğ, Biz inşallah 2019-2024 yılları arası dönemde hedeflerimizin tamamını tutturmak için çaba harcayacağız" diye konuştu. Meclis toplantısında bir de doğum günü sürprizi yaşandı. CHP Grup Başkan Vekili İbrahim Ulaş Polat'ın doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

YEREL 13.04.2019, 16:24 13.04.2019, 16:29
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ:Hedeflerimizin tamamını tutturmak için çalışacağız

Bornova Belediyesi'nin 2018 yılı faaliyet raporu Bornova Belediye Meclisi'nde oybirliği ile kabul edildi. Tüm meclis üyelerinin olumlu oy kullandığı oylama sonrası konuşan Başkan Dr. Mustafa İduğ, "Faaliyet raporunun hazırlanmasında emeği geçen çalışanlara, geçmiş dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Faaliyet raporunun oy birliği ile geçmesi beni çok mutlu etti. Hayırlı olsun. Biz inşallah 2019-2024 yılları arası dönemde hedeflerimizin tamamını tutturmak için çaba harcayacağız" diye konuştu.

 

Meclis üyelerine dizüstü bilgisayar

 

Kendisine memur ve sözleşmeli personellerle ilgili yetkili sendika ile 01.04.2019 - 31.12.2019 dönemi için toplu sözleşme imzalama yetksinin de oybirliği ile verildiği toplantıda meclis üyelerine dizüstü bilgisiyar dağıtılması ile ilgili de konuşan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Teknolojik bir belediye hayal ettik. Böylece daha hızlı çalışıp, daha fazla katkı koyacağız" dedi.

 

Polat'a doğum günü sürprizi

 

 

Meclis toplantısında bir de doğum günü sürprizi yaşandı. CHP Grup Başkan Vekili İbrahim Ulaş Polat'ın  40'ıncı yaş günü hep birlikte kutlandı. Polat'ın doğum doğum gününü pastasını, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, İyi Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak, AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Taştan ve İyi Parti Grup Başkan Vekili Kemal Sevinç ile birlikte kesti. Polat'ın doğum gününü kutlayan Başkan İduğ, tüm meclis üyelerinin doğum günlerini denk gelen ayda kutlamayı bir gelenek hale getireceklerini söyledi.

Yorumlar (0)