BİNLERCE KİŞİ KAZDAĞLARI’NA IŞIK OLDU

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Zeytinli Rock Festivali’nde gençlere seslendi. Festivale katılan binlerce kişi telefonlarının ışıklarını bir dakika boyunca Kazdağları’na doğru tuttu.

YEREL 01.09.2019, 16:36
BİNLERCE KİŞİ KAZDAĞLARI’NA IŞIK OLDU

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit’in Altınkum sahilinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali’nin dördüncü gününde binlerce kişiye seslendi. Konuşmasında özgürlük vurgusu yapan Başkan Arslan, “Merhaba gençler, burada olmanızdan ve burada aranızda olmaktan çok mutluyum. Çünkü sahneden sizlere baktığımda özgürlüğü görüyorum.

Türkiye’nin aydınlık geleceğini görüyorum. Dinlediğin müzik özgürlüktür, gördüğün deniz özgürlüktür. Baktığım gençler özgürlüktür. En önemlisi yaşadığım Kazdağları özgürlüktür. Yaşasın özgür insanlar, yaşasın özgür gençler, yaşasın özgür müzik, yaşasın özgür Kazdağları.” dedi. Konuşması sık sık “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” ve “Her şey çok güzel olacak” sloganları ile kesilen Başkan Arslan, “Bu gece yüksek sesle özgürlük vurgusu yaptık, gelin hep birlikte Kazdağları için de özgürlük talebi yapalım” diyerek katılımcılardan telefonlarının ışıklarını açarak bir dakika boyunca Kazağları’na doğru tutmalarını istedi. Arslan, “Kazdağları’na ışık oldunuz, sağ olun var olun.

Sevgili gençler; Her şeye rağmen burada olmaya devam edin.  Her şeye rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmayın. Sizlerle her şey çok güzel olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)