banner773

BEYLİKDÜZÜLÜLER KADİR GECESİ’NDE 15 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASINDA BULUŞACAK

Beylikdüzü Belediyesi bu yıl 6.’sını düzenleyeceği Hayırlı İftar Sofrası ile Kadir Gecesi’nde 15 bin kişiyi ağırlayacak. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın da katılacağı iftar yemeği 31 Mayıs Cuma günü, saat 20.00’da Kapalı Pazar alanında gerçekleşecek.

YEREL 28.05.2019, 14:00
BEYLİKDÜZÜLÜLER KADİR GECESİ’NDE 15 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASINDA BULUŞACAK

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerini Hayırlı İftar Sofrası ile taçlandırıyor. Her yıl Ramazan ayında sokak iftarları yerine ihtiyaç sahibi vatandaşların evine sıcak yemek ulaştırarak konuk olan Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayının ve Kadir Gecesi’nin maneviyatını tüm Beylikdüzülülerle paylaşmak için her yıl Kadir Gecesi’nde büyük bir iftar programı düzenliyor.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kadir Gecesi’ne özel olarak düzenledikleri iftar programıyla 15 bin vatandaşı Beylik Pazarı alanında kurulacak, ‘Hayırlı İftar Sofrası’nda ağırlayacak. Ramazan ayı maneviyatının yoğun bir şekilde hissedileceği akşamda; birlik, beraberlik ve barış mesajları, Beylikdüzü’nden tüm Türkiye’ye yayılacak. Her yıl binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan organizasyonun bu sene 6. düzenlenecek. Geleneksel Hayırlı İftar Sofrası programı, Neyler ve Defler Tasavvuf  Müziği Dinletisi ile başlayacak. Kur’an Tilaveti ile devam edecek.

 

 

TARİH: 31 Mayıs Cuma

SAAT: 20.00

YER: Beylik Pazarı (Kapalı Pazar alanı)

ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi, Beylik Pazarı Beylikdüzü / İSTANBUL

Yorumlar (0)