BEYLİKDÜZÜ YENİ YETENEKLERİNİ ARIYOR

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası ve Beylikdüzü Çoksesli Gençlik Korosu yeni yeteneklerini arıyor. Gençlere müzik sevgisini ve bilgisini aşılayarak İstanbul ve Türkiye için rol model haline gelen Orkestra ve Koro’ya katılmak isteyen 14-26 yaş aralığındaki yeni ses ve nefesler 27 Eylül tarihine kadar, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi öğrenci işlerine şahsen ya da online olarak sosyal medya hesaplarından başvuru yapabilir, ayrıntılı bilgi için ise 444 09 39 nolu çağrı merkezini arayabilir.

YEREL 20.09.2019, 11:18
BEYLİKDÜZÜ YENİ YETENEKLERİNİ ARIYOR

BeylikdüzüGençlikSenfoniOrkestrasıveBeylikdüzüÇoksesliGençlikKorosuyeniyetenekleriniarıyor. BeylikdüzüBelediyesiKültürİşleriMüdürlüğütarafından Mart 2018 yılındahayatageçirilenvekısasüredebaşarılıçalışmalaraimzaatanBeylikdüzüGençlikSenfoniOrkestrası (BGSO), gençleremüziksevgisinivebilgisiniaşılamakamacıyla3. sezonkayıtlarınabaşladı.TümolanaklarıBeylikdüzüBelediyesitarafındankarşılananveücretsizolarakeğitimverilenbranşlarise; keman, viyola, viyolonsel, kontrbas, flüt, obua, fagot, klarnet, trompet, korno, trombone, tuba vevurmalıçalgılarolacak. 27 Eylültarihinekadardevamedecekkayıtlarınardındanseçmesınavı28 EylülCumartesigerçekleşecek. Beylikdüzü’ndeikametşartıaranmayanorkestrayakatılımiçingerekliolanözelliklerise, 14-26 yaşaralığındaolmakveseçtiğiensturmanıyeterliseviyedeçalıyorolabilmek.

BeylikdüzüÇoksesliGençlikKorosu 2. SezonKayıtlarıBaşladı

İstanbul veTürkiyeiçinrol model halinegelenBGSO'nunyanısıraBeylikdüzüÇoksesliGençlikKorosu da 2. sezonkayıtlarıbaşladı. Koro’yakatılmakisteyen, evrenselçokseslimüziğegönülvermiş 14-26 yaşaralığındakiyetenekligençler de 27 Eylültarihinekadarkayıtyaptırabilecekveardından29 EylülPazargünüseçmesınavınakatılacak. Seçmesınavınabir solo şarkı/eserilekatılacakkişilerinise; tekses, çiftses, üçsesduyabilme, ritmveezgitekrarıileseviyesibelirlenecek. EkimayındaçalışmalarabaşlayacakolangençlerinenbüyükamacıBeylikdüzü’nüulusalveuluslararasıbirçokplatformdatemsiletmekolacak. Her ikibranşiçinkatılımsağlamakisteyenvatandaşlar, Beylikdüzü Atatürk KültürveSanatMerkeziöğrenciişlerineşahsenya da online olaraksosyalmedyahesaplarındanbaşvuruyapabilir, ayrıntılıbilgiiçinise 444 09 39 noluçağrımerkeziniarayabilir.

Yorumlar (0)