BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN 1800 ÖĞRENCİYE OKUL MALZEMESİ YARDIMI

Beylikdüzü Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim döneminde, bin sekiz yüz çocuğun okul ihtiyaçlarını karşılıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün sosyal inceleme çalışmasıyla belirlediği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik yapılan eğitim desteği, velilerin eğitim bütçesine katkı sağlarken çocukların da yüzünü güldürüyor.

YEREL 09.09.2019, 14:00
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN 1800 ÖĞRENCİYE OKUL MALZEMESİ YARDIMI

EğitimebüyükönemverenBeylikdüzüBelediyesi, sosyalbelediyecilikanlayışıçerçevesinde, ihtiyaçsahibiailelerinçocuklarınaeğitimdesteğivermeyedevamediyor. Eğitimdesteğinden, Kadın veAileHizmetleriMüdürlüğü’nünsosyalhizmetuzmanlarıtarafındansosyalincelemesonucubelirlenenihtiyaçsahibiailelerinçocuklarıyararlanabiliyor. Belediyeningerçekleştirdiğieğitimdesteğiileiçindebirbirindenrenkli defter, kalem, kalemtraşvesilgigibikırtasiyemalzemelerininbulunduğuçantasetlerineveayakkabılarakavuşançocuklarmutluolurkenihtiyaçsahibiailelere de birnebzeolsunkatkısağlanmışoluyor. 

Akbaba: EğitimeDestekVermeyiÖnemsiyoruz

İhtiyaçsahibiailelerinokulçağındakiçocuklarınayönelikolarakyapılanokulmalzemesiyardımlarınınGürpınarMahallesi’ndebulunanmüdürlükbinasındayapıldığınısöyleyen Kadın veAileHizmetleriMüdürüMuazzezAkbaba, “BeylikdüzüBelediyesiolarakailelerinzorlandığınoktadaonlarınihtiyaçlarınakatkısağlamayıveeğitimedestekvermeyiçokönemsiyoruz. Belediyemiztarafındanhazırlananveiçindedefterdenkalemebiröğrenciiçingereklikırtasiyemalzemelerininbulunduğuçantalarıveayakkabıları, ihtiyaçsahibiaileler, müdürlüğümüzegelerekteslimalmayabaşladılar. Gelentaleplerdoğrultusundailkokul, ortaokulveliseçağındakiihtiyaçsahibi1800 çocuğaokulçantası, ayakkabı, vekırtasiyemalzemelerindenoluşanyardımlarımızıulaştıracağız. Çocuklarıneksiklerinintamamlanmasıvebirnebze de olsaailelerinekonomisinekatkısağlamakiçinihtiyaçsahibiailelerimizeveöğrencilerimize her zaman destekolmayadevamedeceğiz.” diyekonuştu.

Yorumlar (0)