banner773

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ AŞURE İKRAMINA BAŞLADI

Bu yıl altıncısı düzenlenen ve ilçede geleneksel hale gelen Muharrem Ayı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulunan Beylikdüzü Belediyesi geleneğini bu yıl da sürdürüyor. ‘Aşure Günü’ olarak bilinen Muharrem ayının 10. günü dolayısıyla aşure ikramına Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nde başlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede 13 – 23 Eylül tarihleri arasında 16 noktada ikramın devam edeceğini belirtti.

YEREL 13.09.2019, 16:18
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ AŞURE İKRAMINA BAŞLADI

BeylikdüzüBelediyesiKadın veAileHizmetleriMüdürlüğütarafından, birlik, beraberlikvepaylaşımlarınarttığıMuharremayındaaşureikramıyapıldı. 13-23 Eylültarihleriarasındacami, cemevi,pazaralanlarıvesosyaltesisolmaküzere 16 noktadatoplamda 30 bin kişilikaşuredağıtımıyapacakolanMüdürlük ilkgünküdağıtımınıilçedebulunanyedicamivecemevindegerçekleştirdi.BeylikdüzüFatih Sultan Mehmet Camii’ndegerçekleşenaşuredağıtımındaiseBeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık’ınyanısıra; BeylikdüzüBelediyesiMeclisüyelerivebirimmüdürlerikazanınbaşınageçerekvatandaşlaraaşureikramındabulundu.VatandaşlarakendielleriyleaşureikramıyapanBaşkanÇalık, Muharremayınındayanışmavepaylaşmaayıolduğunuvurguladı.

16 NoktadaAşureİkramıYapılacak

İlçehalkınınyoğunolarakbulunduğunoktalardagerçekleşecekaşuredağıtımprogramıniseşöyle:13 EylülCumagünü;Fatih Sultan Mehmet Camii, KavaklıYeniCamii, Hz. HalitCamii, GürpınarMerkezCamii, SacitAteşCamii, Bilal HabeşiCamii, AbdulvahapYediKardeşlerCamii, GürpınarCemevi, 15 EylülPazarGünü; BeylikPazar Alanı, KavaklıPazar Alanı, 20 EylülCumaGünü; YakupluMerkezCamii, YaşarCimilliİhlas 2.Kısım Camii,Hz. Ali Camii, Hz. EbubekirSıddıkCamii, GürpınarCumaPazarıve son olarak 23 EylülPazartesigünüYakupluSosyalTesisleri.

Yorumlar (0)