Beşiktaş'ın Başkanlarından Birlik ve Beraberlik Mesajı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ı makamında ziyaret etti.

YEREL 28.11.2019, 08:46
Beşiktaş'ın Başkanlarından Birlik ve Beraberlik Mesajı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a iade-i ziyarette bulundu. Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda gerçekleşen görüşmede başkanlar beraberlik mesajı verirken iş birliklerinin her zaman devam edeceğini vurguladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve beraberindeki heyet, Kasım ayı başındaki olağanüstü seçimli kongrede bütün rakiplerini geride bırakarak Beşiktaş Kulübü'nün 34. başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi’yi Vodafone Park’ta ziyaret etmişti. Başkanlar 27 Kasım Çarşamba günü belediye binamızda tekrar bir araya geldi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak kulüp ve belediye arasındaki iş birliğinin her zaman devam edeceğini belirtti. Görüşmede iki kurum arasında yeni projeler üretilmesi konusunda da fikir birliğine varıldı.

Görüşme sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Akpolat şu ifadeleri kullandı: ‘’Ülkemizin gururu olan Beşiktaş Kulübümüzün saygıdeğer Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Kulübümüzün daha iyi günlere kavuşması için omuz omuza mücadele etmeye sözümüz var, tutacağız.’’

Yorumlar (0)