Beşiktaş Belediyesi'nden öğrenciler için farkındalık yaratacak toplantı

Beşiktaş Belediyesi, okul idarecileri ve öğretmenlerin katılımı ile "Eğiticilerin Eğitimi" toplantısı düzenledi.

YEREL 15.11.2019, 14:35
Beşiktaş Belediyesi'nden öğrenciler için farkındalık yaratacak toplantı

"Eğiticilerin Eğitimi" toplantısı 14 Kasım 2019 Perşembe günü, Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Belediyemizin düzenlediği toplantıya, Beşiktaş’taki okul idarecileri ve öğretmenler, Beşiktaş Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP), Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) ve Deha Biodizel yetkilileri katıldı.

Toplantı kapsamında Atık Elektrikli ve Elektronik Eşya, Atık Piller ve Bitkisel Atık Yağların Geri Kazanımı konularında yerel belediyelerin sorumlulukları, sistemin geliştirilebilmesi adına okulların katılımı ve beklentileri konuşuldu. Üç oturumda tamamlanan eğitim programı soru-cevap kısmıyla sona erdi.

Beşiktaş Belediyesi olarak; öğrencilerimizin çevre koruma konusunda bilinçlendirilmeleri ve erken yaşta farkındalık kazanmaları adına öğretmenlerimizin konuya gösterdiği özen ve hassasiyeti çok kıymetli buluyoruz. Bu bağlamda Beşiktaş'taki okullarımızla sürdürdüğümüz iş birliği devam edecek. Eğitim toplantımıza katılan tüm idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 

Yorumlar (0)