banner773

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Herkesi Cumhuriyete Sahip Çıkmaya Ve Cumhuriyeti Kutlamaya Davet Ediyor

Beşiktaş Belediyesi, Cumhuriyet’in 98. kuruluş yıl dönümünü fener alayı ve Sertab Erener konseriyle kutlayacak. Kutlamalara Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da katılacak.

YEREL 27.10.2021, 09:28 27.10.2021, 12:56
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Herkesi Cumhuriyete Sahip Çıkmaya Ve Cumhuriyeti Kutlamaya Davet Ediyor

İstiklal mücadelesinin milli egemenlikle taçlandığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Beşiktaş’ta gün boyu sürecek etkinliklerle kutlanacak. 28 Ekim Perşembe günü saat 13.00’da resmi tören ile başlayacak kutlamalar ilçenin tüm cadde ve sokaklarında anons araçlarından yükselecek marşlarla devam edecek.

ŞAİRLER SOFASI PARKI’NDA MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ

Saat 20.00’da binlerce vatandaş Şairler Sofası Parkı’nda fener alayı için bir araya gelecek. Beşiktaşlılar ellerinde meşaleler ve Türk Bayrakları ile marşlar söyleyerek Belediye Başkanı Akpolat ile Barbaros Meydanı’na yürüyecek.

SERTAB ERENER 29 EKİM’DE BEŞİKTAŞ’TA SAHNE ALACAK

Fener alayı sonrası 21.00’da Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sertab Erener, Barbaros Meydanı’nda, Beşiktaş Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yılına özel düzenlediği konserde İstanbullularla buluşacak. Sevilen şarkılarını geceye özel olarak seslendirecek ünlü sanatçı Sertab Erener ile birlikte vatandaşlar Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşayacak.

“CUMHURİYETİMİZE VE BÜYÜK ATATÜRK’ÜN BÜTÜN MİRASINA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın Beşiktaş’ta coşkuyla kutlanacağını vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şunları söyledi:

“Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Bu ağır atmosferde umudumuzu diri tutmak, gelecek güzel günlere olan inancımızı korumak için Cumhuriyetimize ve Büyük Atatürk’ün bütün mirasına sahip çıkmak zorundayız. Ulusumuzun yeniden güçlü bir şekilde ayağa kalkması için daha fazla dayanışma ve birlik beraberlik içinde olmak durumundayız.

Bu yıl Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayıp güzel günlere olan inancımızı güçlendireceğiz. Herkesi Beşiktaş’ta Cumhuriyetimize sahip çıkmaya, Bayramımızı coşkuyla kutlamaya davet ediyorum.”

Yorumlar (0)