Beşiktaş Akademi 2. Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor!

Hem öğrencilerin lise ve üniversiteye hazırlanmasına imkân sağlayan hem de kültür-sanat kurslarıyla vatandaşlarımızın kişisel gelişimlerine destek olan Beşiktaş Akademi’de 2020 - 2021 Eğitim Dönemi Üniversite ve Lise Hazırlık Kursları 2. dönem kayıtları başlıyor.

YEREL 11.02.2021, 12:39
Beşiktaş Akademi 2. Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor!

8. ve 12. sınıflara yönelik kurslarımızın dışında 25 yaşına kadar mezun öğrencilere sınavlara ücretsiz hazırlanma imkânı sağlayan Beşiktaş Akademi’de 7. ve 11. sınıflar için ücretsiz takviye kursları başlıyor. Kayıtlar, 10 Şubat tarihinden itibaren online başvuru adresimizden yapılabilir.

Üniversite ve lise hazırlık kurslarımıza, LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri, YKS'ye hazırlanan 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar (25 yaşına kadar) kabul edilecek. Üniversite yerleştirme sınavına hazırlanan öğrenciler, sayısal ve eşit ağırlık olmak üzere iki farklı dalda sınava hazırlanabilecek. Lise sınavlarına hazırlanan öğrencilere hafta sonu sabah ve öğlen olmak üzere iki grupta eğitim verilecek. Üniversiteye hazırlanan mezun öğrenciler hafta içi, 12. sınıf öğrencileri ise hafta sonu derslerine devam edecek. Takviye kurslarımıza ise LGS’ye hazırlanan 7. sınıf öğrencileri ve YKS’ye hazırlanan 11. sınıf öğrencileri başvurabilecek.

Beşiktaş’ta ikamet eden kursiyerlerimizin başvurusu T.C. kimlik numarası ile www.besiktas.bel.tr başvuru adresinden online, ikamet dışı kayıtlar için başvuru ise Beşiktaş Akademi’de şahsen yapılacaktır. Beşiktaş'ta ikamet eden öğrencilerimize kayıtlarda öncelik tanınacaktır.

Online Başvuru: uygulama.besiktas.bel.tr/akademi

Son Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2021 Cumartesi

Beşiktaş Akademi
Adres: Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Akşit Plaza No:12 Kat:5 Beşiktaş
İletişim: 0212 236 36 77

Yorumlar (0)