BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kent düzenleme, yenileme ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

YEREL 26.08.2019, 14:27
BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Kent genelindeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek bilgi veren Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun; “Güne kentimiz genelinde devam eden Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışmalarını inceleyerek başladık. Çınarlı Mahallemiz ve Sunullah Mahallemizin ara sokaklarında asfaltlama ve parke çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı yerinde incelerken vatandaşlarımızın istek ve taleplerini aldık. Çay ikramında bulunan, davet eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bandırmadaki incelemelerimizi tamamladıktan sonra Edincik Mahallemize geçtik. 18 Eylül İlk Öğretim Okulumuzda çevre düzenlemelerine başlamadan önce yerinde gördük. Mahalle muhtarımız Kamil Eryılmaz okulumuzun eksiklerini bize bildirdi. Bizde Belediyemizin imkanları ölçüsünde okulumuza gerekli desteği vereceğimizi belirttik. Bandırma Belediyesi olarak kentimizin her mahallesine eşit hizmet götürmek adına var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)