BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIMİMAR VAHAP YILMAZ:Hizmet, hakça ve adilce bölüşülmeli

Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Yılmaz, belediye hizmetlerinden herkesin eşit oranda pay alması gerektiğine işaret ederek, “ Hizmet, hakça ve adilce bölüşülmeli” dedi.

YEREL 24.12.2018, 14:00 24.12.2018, 14:00
BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIMİMAR VAHAP YILMAZ:Hizmet, hakça ve  adilce bölüşülmeli

Seçim bölgesi Bayraklı’da mahalleleri ziyaret edip muhtarlarla görüşerek, bölgelerin sorunlarını dinleyen Yılmaz, çözüm önerilerini aktarıyor, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da tek tek sohbet ediyor. Yılmaz’ın son duraklarından biri de Yamanlar Mahallesi’ndeki bir kahvehane oldu. Akşam saatlerinde, önceden haber vermeksizin gittiği kahvehanede mahalle sakinleriyle konuşan Yılmaz, projelerini anlattı, soruları yanıtladı.

Vatandaşlar ağırlıklı olarak işsizlikten dert yanarken, Yılmaz da bu sorunun bölgedeki her haneyi nasıl etkilediğini bildiğini söyleyerek, “Bayraklı’nın yönetimine talip olduğum günden bugüne, üzerinde ısrarla en çok durduğum konu işsizlik. İnanın, bu sorunun sizleri nasıl etkilediğini en iyi bilenlerden biriyim ben; çünkü yıllardır Bayraklı’da çalışıyorum. İşte bu nedenle Bayraklı’da bölge halkına istihdam yaratacak çalışmalara öncelik vereceğimizi söylüyoruz ve vereceğiz” diye konuştu.

 

“Aşılamayacak tek

bir sorunumuz yok”

 

Bölgede imar barışı istediklerini ifade eden vatandaşlara da Yılmaz, “Aşılamayacak, omuz omuza verdiğimizde çözülemeyecek tek bir sorunumuz yok. Her şeyi sırayla halledeceğiz. Ben bunun için adayım” dedi. Belediye hizmetlerinden herkesin eşit olarak faydalanması gerektiğinin de altını çizen Yılmaz, “Bir taraf yararlanırken, diğer tarafı unutmamalı, hizmetin hakça ve adilce bölüşülmesi gerekli” diye konuştu. Yılmaz, Yamanlar da özellikle çocukların ve gençlerin gelişimine destek verecek merkezler kurmayı planladıklarını da söyledi.

 Kahvehane ziyareti sırasında, Yılmaz’ın seçim broşürleri de mahalle sakinlerine dağıtıldı.

Yorumlar (0)