BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MİMAR VAHAP YILMAZ:Benim hikâyem o koltuğa oturunca başlayacak

Kurduğu ekiplerle seçim bölgesindeki çalışmaları sürdüren Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Yılmaz, “Benim hikâyem, o koltuğa oturunca başlayacak; işte ben o zaman kapı kapı dolaşmaya başlayacağım” dedi.

YEREL 04.12.2018, 14:00 04.12.2018, 14:00
BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MİMAR VAHAP YILMAZ:Benim hikâyem o koltuğa oturunca başlayacak

İzmir’in nüfus ve seçmen açısından 6. büyük ilçesi olan Bayraklı’da belediye başkanlığına aday adayı olan Mimar Vahap Yılmaz’ın seçim bölgesindeki çalışmaları sürüyor. Seçmenlerin, seçim öncesi verilen sözlerin unutulabileceğine inandığını işaret eden Yılmaz, “Benim hikâyem, o koltuğa oturunca başlayacak; işte ben o zaman kapı kapı dolaşmaya başlayacağım, yapacaklarımı taahhüt ve vaat edeceğim” diye konuştu.

 

Kurduğu ekiplerle Bayraklı’da aylardır çalışmalar yapan Yılmaz’ın seçim broşürleri, ilçenin tüm mahallelerinde dağıtılıyor. Bölge halkıyla yüz yüze görüşerek, Bayraklılıların sorunları dinleyen, Yılmaz’ın projelerini, çözüm yollarını anlatan ekipler, ilçenin nabzını tutuyor. Aylardır, yarın seçim olacakmış gibi hazırlık yaptıklarını, aday adayı gibi değil, CHP’nin bir neferi gibi çalıştıklarını söyleyen Yılmaz, oluşturdukları profesyonel ekiplerle sokak sokak örgütlendiklerini belirtti. Bayraklı’nın sorunlarını, araştırmalar ve anketlerle belirlediklerine dikkat çeken Yılmaz, “Gençler, kadınlar, esnaf, sivil toplum örgütleri, spor kulüpleri, işadamları her kesime dokunduk. Onlarla birlikte projelere devam da ediyoruz. Çok iyi geri dönüşler alıyoruz. Hedefimiz Bayraklı’da CHP’nin oy farkını 40 bine çıkartmak” dedi. 

 

“Kapı kapı dolaşacağım”

 

Bayraklı halkı, belediye başkanı, sivil toplum kuruluşları ve tüm paydaşların kenetlenerek hareket etmek zorunda olduğunu söyleyen Yılmaz, “Seçim öncesi, kapı kapı dolaşıp verilen sözler, koltuğa geçince unutulabiliyor. İşte benim hikâyem, o koltuğa oturunca başlayacak; işte ben o zaman kapı kapı dolaşmaya başlayacağım. Bayraklı’da Fatma Teyze’nin, Ahmet Amca’nın, Ali ustanın, Metin kardeşimin problemleri var; onların ne dediği, ne istediği benim için çok önemli. Sorunları birlikte çözeceğiz. Bayraklı’yı hep birlikte, daha güzel bir yarına taşıyacağımıza inancım sonsuz” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)