BAŞKANLAR SÜTLÜCE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte Sütlüce Mahallesi’nde çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi.

YEREL 01.03.2019, 15:41 01.03.2019, 15:41
BAŞKANLAR SÜTLÜCE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte Sütlüce Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy’un da bulunduğu ziyaretlerin ilk adresi İstiklal Caddesi’nde bulunan kahvehane oldu.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada vatandaşlara seslenen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Burada bizleri misafirperverlikle karşıladığınız için teşekkür ediyorum. Biz hiçbir vatandaşımızın siyasi görüşü ile ilgilenmeyiz. Bugün sizler Eskişehir’de yaşamaktan mutlusunuz ya bu bize yeter. Türkiye’nin her yerinden belediye başkanları Eskişehir’e geliyor, projeler alıyor. Ayrıca kentimize gelmeyen turistler, yaşanan gelişimin ardından Eskişehir’e gelmeye başladı. Sizlerden tek ricam, elinizi vicdanınıza koyup o şekilde oy kullanmanız. Yolumuz açık olsun, hepinize aydınlık günler diliyorum” diye konuştu.

Ardından konuşan Başkan Ataç da mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etmesinin ardından, “Tepebaşı bölgemiz, Eskişehir’imiz ile birlikte gelişmeye ve değer kazanmaya devam ediyor. Hayata geçirdiğimiz çalışma ve projeler ülke genelinde beğeni toplarken, yurt dışından hibe kazanıyor. Bizler Eskişehir’in Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde, çağdaş ve yaşanabilir bir kent olması adına çalışmalarımıza devam ederken, sizlerle de yan yana olmaya devam ediyoruz. Sizlerin desteği olmadan biz bugünlere, kentimiz de bu noktalara gelemezdi. Bize ve Eskişehir’e desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Ataç ayrıca mahalle sakinlerine Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi, Alzheimer Konukevi, Engelliler Montaj Atölyesi, TEBEV Evde Bakım Hizmetleri, temiz enerji çalışmaları, Yunus Emre Spor Tesisleri gibi projeler hakkında da bilgiler verdi.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ise konuşmasında, “Başkanlarımızın çalışmaları ile Eskişehir, hemşehrilerimizin gurur duyacağı bir şehir oldu. Çevre illerde yaşayan dostlarımız, akrabalarımız bizi ziyarete geldiklerinde şanslı olduğumuzu belirtiyorlar. Böyle çalışkan, dürüst ve şehrimizi kalkındıran başkanlara sahip olmamız bizim en büyük şansımız. Siz Eskişehirlilerin de bu şansa sahip çıkarak onlara destek olmaya devam edeceğinizden eminim” dedi.

ALPAGUTLULAR İLE BULUŞTULAR

Başkan Ataç ve Başkan Büyükerşen’in Sütlüce Mahallesi’nde bir sonraki durağı Alpagutlular Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin lokali oldu.

Buradaki buluşmaya da dernek üyelerinin ilgisi yoğun olurken CHP Mihalgazi Belediye Başkan Adayı Bülent Durna da toplantıya katıldı. Burada konuşma yapan Başkan Ataç, Başkan Büyükerşen ve Milletvekili Süllü, Durna için hemşehrilerinden destek istedi.

Toplantı, misafir heyetin katılımcılardan gelen soruları cevaplamasının ardından hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

Yorumlar (0)