banner773

Başkan Utku Gümrükçü sokakları yıkadı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, koranavirüs tedbirleri kapsamında Çiğli’nin 26 mahallesinde sürdürülen yıkama çalışmalarından birine katılarak fırçayla sokakları yıkadı.

YEREL 27.03.2020, 12:59
Başkan Utku Gümrükçü sokakları yıkadı

Başkan Utku Gümrükçü, Balatçık Mahalle Muhtarı Fahrettin Çakıroğlu, belediye bürokratları, temizlik işçileri ve gönüllülerle beraber sokakları yıkadı. Yağmurluğunu giyip, eline fırçasını alan Başkan Gümrükçü, sokakları fırça ileyıkadı. Başkan Gümrükçü, “Bizler 3 gündür Çiğli’nin tüm sokaklarında temizlik uygulaması başlattık. Cumartesine kadar girilmemiş sokak bırakmayacağız. Her pazartesi başlattığımız temiz insanlarız uygulamamıza sokakları yıkamakla devam edeceğiz” dedi.

Başkan Gümrükçü çalışmalar hakkında bilgi verdi
“Biz gerekenleri yapıyoruz, evde kalın” diyen Başkan Gümrükçü, “Parklarımızı kapattık ve oradaki personeli temizliğe kaydırdık, birinci vazifemiz temizlik, ikinci vazifemiz ise sosyal yardım; 65 yaş,  üstü ve geçim sıkıntı olan vatandaşlara yardım ediyoruz. Üçüncü kriterimiz de sağlık; Sağlık personelinin daha iyi çalışması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. . Dün kadınlarımızın evlerinde ürettiği ve belediye çalışanlarımızın da katkı sağladığı 3 bin maskeyi Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi başhekimine teslim ettik. Kadınlarımız 3D yazıcı günde bin 500 siperlik üretiyor.  Biz de onlara asetat katkısı sağlıyoruz. Sasalılı kadınlarımız da siperliğin daha kolay yapılanını  farklı bir şeklini üretmeye başladılar. Çiğli Belediyesi şantiyesinde de Fen İşleri Müdürlüğümüz  yeni bir hamle olarak günde 500 tane siperlik üretmeye başladı. Temel faaliyetimiz sizlerle beraber olmak. Bize ulaşabilirsiniz.  0323 376 99 80 telefon numarasından bize ulaştığınız anda, 24 saat içinde sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacağız. Biz çalışıyoruz siz evinizde kalın. Kamu işbirliği ile Corona mücadelesini kazanacağız”

Yorumlar (0)