banner773

BAŞKAN TÜRKYILMAZ'DAN MUDANYA'NIN EN MİNİK UĞUR BÖCEĞİ'NE ZİYARET

Uğur Böceği Projesi kapsamında çiçeği burnunda ebeveynlerin sevinçlerine ortak olan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, henüz 6 günlük olan Mudanya’nın en minik uğur böceği Rüzgar Aslan Akdoğan’ı ziyaret ederek, barış, huzur ve mutlulukla dolu bir ömür diledi.

YEREL 24.05.2018, 14:18 24.05.2018, 14:18
BAŞKAN TÜRKYILMAZ'DAN MUDANYA'NIN EN MİNİK UĞUR BÖCEĞİ'NE ZİYARET

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Uğur Böceği Projesi kapsamında çiçeği burnunda ebeveynlerin sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor. Ezgi- Gökhan Akdoğan çiftinin Mudanya’da gözlerini dünyaya açan bebeği Rüzgar Aslan Akdoğan’ı ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ailenin mutluluğuna ortak oldu.

Rüzgar bebeğin tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Türkyılmaz, “Mudanya’da doğsun doğmasın, yaşama katılan her birey için güzel bir gelecek hazırlamak, onlara güzel bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. Mutlu bireyler mutlu şehirleri, mutlu şehirler mutlu ülkeleri doğurur. Mutlu bir ülkede yaşamak için bizlere düşen ne varsa geleceğimize kazandıracağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)