BAŞKAN TÜRKYILMAZ'A HORONLU UĞURLAMA

Mudanya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ülkü mahallesinde coşkuyla karşılanırken, horonla uğurlandı. Başkan Türkyılmaz grubun arasına katılarak bir süre horona eşlik etti.

YEREL 14.03.2019, 11:54 14.03.2019, 11:54
BAŞKAN TÜRKYILMAZ'A HORONLU UĞURLAMA

Mudanya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde saha çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Türkyılmaz yeni dönem projelerini anlatmak ve meclis üyesi adaylarını tanıtmak üzere gittiği Ülkü mahallesinde coşkuyla karşılandı.

Ülkü mahallesindeki buluşmaya CHP İlçe Başkanı Ömer Aydın, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Özbay, belediye meclis üyesi adayları ile partililer katıldı. Başkan Türkyılmaz, burada yaptığı konuşmada sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla yerelden başlattıkları kalkınmayı yeni dönem projeleriyle sürdüreceğini söyledi.

Mudanya’da yaşayan herkesin hakkını, hukukunu koruduklarını, kimseyi ötekileştirmediklerini anlatan Başkan Türkyılmaz, “31 Mart 2019 akşamına kadar Millet İttifakı’nın adayı olarak çalışacağım. Ama 31 Mart akşamından sonra bütün Mudanya’nın belediye başkanı olarak çalışmaya devam edeceğim. Asla sizi oy verdiğinize pişman etmeyeceğiz. Doğru, dürüst ve ahlaklı çalışarak verdiğiniz oyları namusumuz gibi koruyacağız” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, üreticinin her zaman yanında olan, toprağa değer veren projeleri de hayata geçireceklerini vurgulayarak, Üretimde süreklilik, istihdamın ve gelirin artırılmasını sağlayacak destek programı oluşturduk. Bu kapsamda kooperatifleşmeyi destekleyerek üreticilerimizin örgütlenmesini teşvik edeceğiz. Üretim yapan çiftçilerimize ekim, yetiştirme, ilaçlama, gübre kullanımı, aşılama, ürün toplama gibi bütün aşamalarda ücretsiz mühendislik desteği ve danışmanlık hizmeti sağlayacağız. Üreticinin elinde kalan ürünleri belediye olarak satın alıp, ihtiyacı olan ailelere dağıtacağız. Yerel tohumların korunmasına ve üretimin devamlılığının sağlanmasına destek olacağız. Benzin istasyonu projemizle, üreticimize mazot desteği sağlayacağız” dedi.

Başkan Türkyılmaz, Ülkü Mahallesi’nde kemençe ve horonlarla uğurlandı.

 

Yorumlar (0)