banner773

BAŞKAN TARHAN’A 23 NİSAN ZİYARETİ

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evinin öğrencileri, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle ziyaret etti. Başkan Tarhan’a kendi hazırladıkları hediyeleri sunan minikiler, ‘En büyük başkan Neşet Tarhan’ şeklinde sloganlar atarak, belediyeyi neşeye boğdu.

YEREL 22.04.2019, 14:54
BAŞKAN TARHAN’A 23 NİSAN ZİYARETİ

Kendisini alkış ve sloganlarla karşılayan miniklerle tek tek ilgilenen Başkan Tarhan, gösterilen sevgi karşısında duygulanmamanın mümkün olmadığını ifade etti. Çocuklarla makam koltuğuna oturtarak sohbet eden Başkan Tarhan, onlara çeşitli nasihatlerde bulundu.

 

 

AYDINLIK YARINLAR İÇİN ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ ÖNEMLİ

Gelecekte çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünün çocukları tarafından şekilleneceğine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Geleceğimizin aydınlık olması için çocuklarımızın eğitimine  önem veriyoruz. Başarılı bir eğitim veren Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evimiz, Türkiye’nin en önemli eğitim kurumları arasına girdi.  Geçtiğimiz günlerde hayırsever işadamımız İhsan Altunören’in annesi Ayla Altunören adına yaptırdığı anaokulumuzun da temelini attık. En az 5 tane daha anaokulu yapmak istiyoruz. Eğitimin ülke gelişiminde son derece önemli olduğunu biliyor ve ona göre çalışıyoruz” dedi.

 

HERKESİ 23 NİSAN KUTLAMALARIMIZA BEKLİYORUM

Tüm Mersinlileri yarın Mezitli’de yapılacak olan 23 Nisan etkinliklerine davet eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “ Mezitli’de Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan kutlama alanında yapacağımız şenlikte  miniklerimizi ve ailelerini bir araya getireceğiz. Şenlik havasında gerçekleşecek olan etkinliklerimiz kapsamında saat 16:00’da aynı alanda 8 Yaş Tenis Şenliği Madalya Töreni’nde bulaşacağız. Saat 17.00’de ise Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evinde eğitim alan miniklerimizin hazırladıkları 23 Nisan kutlamasına katılacağız. Tüm Mersinlilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramını kutluyor, şenliğimize katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)