Başkan Seçer, KKTC’nin 38. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen tebrik kabulüne katıldı

Başkan Seçer, KKTC’nin 38. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen tebrik kabulüne katılarak, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli ile bir araya geldi. Seçer, “Dün olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkla, duyguyla ve inançla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanında olacağız” dedi.

YEREL 15.11.2021, 14:52
Başkan Seçer, KKTC’nin 38. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen tebrik kabulüne katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 15 Kasım Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 38. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen tebrik kabulüne katılarak, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli ile bir araya geldi.  

“Dün olduğu gibi bugün de aynı duyguyla ve inançla KKTC’NİN yanında olacağız”

KKTC Mersin Başkonsolosluğu’nda gerçekleştirilen tebrik kabulünde konuşan Başkan Seçer, “38 yıllık bir devlet birikimi oldu ama Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin önemli bir gücü var. Çünkü yanı başında anavatan var, Türkiye var, Türkiye halkı var. Kurumlarıyla, vatandaşlarıyla, ruhuyla, kalbiyle Kıbrıs Türkü’nün yanında olan Türkiye Cumhuriyeti var. Bu son derece önemli bir değerdir. Dün olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkla, aynı duyguyla, aynı inançla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanında olacağız” dedi.

KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli ise Başkan Seçer’in sözleri üzerine, “Her zaman ben onu hissediyorum zaten. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar (0)