banner773

Başkan Seçer, Büyükşehir'in Sahildeki Kafelerini inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahilde hizmet veren kafeleri inceleyip, yeni hizmete açılacak olan yapıları tek tek gezdi. Başkan Seçer, sahil gezisi sırasında vatandaşlar ile selamlaşırken, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından verilen sosyal mesafeli konseri de eşi Meral Seçer ile birlikte dinledi.

YEREL 15.06.2020, 08:41
Başkan Seçer, Büyükşehir'in Sahildeki Kafelerini inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sahilde hizmet veren kafeleri inceleyip, vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Seçer, Kültür Park boyunca yaptığı gezintide hem incelemelerde bulundu, hem vatandaşlar ile sohbet etti, hem de yeni açılacak olan yapıları tek tek inceledi.

Seçer, Kültür Park’ta incelemelerde bulundu

Hafta sonunda Kültür Park’a giderek, sahil boyunca bir gezinti gerçekleştiren Başkan Seçer, sahildeki kafelerin işleyişi hakkında Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Dursun’dan bilgi aldı.

“Bizden Kafe” , “Kır Kahvesi” ve “Bakkal” gibi hizmete açık olan mekanları inceleyen Başkan Seçer, kafelerde vakit geçiren Mersinliler ile selamlaşıp, sohbet etti.

Başkan Seçer, eşi Meral Seçer ile Mersinliler’in konser keyfine ortak oldu

Kafelerdeki incelemelerinin ardından sahilde ufak bir gezinti de yapan Başkan Seçer, vatandaşlar ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Seçer, sahil gezintisi sırasında “Geri Dönüşüm Sergisi”ne de uğrarken, sonrasında Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından sahilde verilen sosyal mesafeli konseri eşi Meral Seçer ile birlikte dinleyerek, Mersinliler’in konser keyfine ortak oldu.

Yorumlar (0)