banner773

BAŞKAN SEÇER: BU BAŞARILAR BİRİLERİNİ KISKANDIRIYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin İl Kadın Kolları Kongresi’nde yaptığı konuşmada partililere ‘dikkatli ve itidalli olmaları’ uyarısında bulundu.

YEREL 15.03.2020, 09:11
BAŞKAN SEÇER: BU BAŞARILAR BİRİLERİNİ KISKANDIRIYOR

Seçer, “31 Mart, önemli bir başarıdır. Kendinizle gurur duyun. Şimdi içerde ve dışarda şer cepheleri saflarını aldılar. Ortada başarı var. Başarı devam ediyor. Çalışan belediye başkanları var. Halkçı belediye başkanları var. Bu başarılar birilerini kıskandırıyor. Endişe içinde olanlar var. Bunlar rahat durmaz. Su uyur düşman uyumaz. İçerde ve dışarda. Dikkatli olun. İtidalli olun” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Kadın Kolları kongresine katıldı. Kongreye katılan kadınlara “Partimize emeğiniz büyük” diyerek selamlayan Başkan Seçer, “Önemli işler yapıyorsunuz. Gecenizi gündüzünüze katıyorsunuz, çocuklarınızı, eşinizi, evinizi ihmal ediyorsunuz, altı oku, CHP’yi nasıl başarılı kılabiliriz. Türkiye’nin ismini dünyada nasıl saygın hale getirebiliriz diye çalışıyorsunuz. İyi ki Mustafa Kemal Atatürk yetişmiş bu kadim topraklarda. Bugün laik, modern, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında yaşıyorsak onların eseri. Onlara layık olmak için çalışıyoruz, çalışacağız” diye konuştu.

CHP KADROLARI GELİYOR

Türk kadınının Atatürk sayesinde 1930’larda seçme ve seçilme hakkını verdiğini hatırlatan Başkan Seçer, “Kadının dünyada adı yok iken 1935’te 18 kadın mecliste temsil ediyor. Bunlar muazzam işler. Bunu yapanlar işte o kadrolar. Cumhuriyeti kuran kadrolar. CHP kadroları. Biz o kadroların izinden gidiyoruz. Bizden de beklenen bu. CHP seçim kazanamazmış. 31 Mart’a bak kardeşim. Türkiye değişti. Geliyor CHP kadroları geliyor. 31 Mart önemli bir başarıdır. Kendinizle gurur duyun. Şimdi içerde ve dışarda şer cepheleri saflarını aldılar. Ortada başarı var. Başarı devam ediyor. Çalışan belediye başkanları var. Halkçı belediye başkanları var. Bu başarılar birilerini kıskandırıyor. Endişe içinde olanlar var. Bunlar rahat durmaz. Su uyur düşman uyumaz. İçerde ve dışarda. Dikkatli olun. Hepinizi itidale çağırıyorum” dedi.

PARTİ GENÇLERE AÇILMALI

Partinin artık gençlere açılması gerektiğini kaydeden Başkan Seçer, “Deneyimi ve gençliği birleştireceğiz. Birikimi ve azmi birleştireceğiz. Birikimli, deneyimli, hevesli, üzerinde atalet taşımayan, partisi için koşturacak çocukları partimize alma zamanı geldi. 31 Mart sadece belediye başkanlığı ifade etmiyor. Bir değişimin başlangıcını ifade ediyor. Artık sadece yerelde iktidarı değil Türkiye’de iktidarı ifade ediyor. Bunun değerini bilmek lazım. Bu toprakların birer çiçeğiyiz. Bunun değerini bilmek lazım. Kapsayıcı, kucaklayıcı, barış dilini kullanan biz gibi siyasetçiler sayesinde bu topraklarda huzur ortamını sağlayacağız. Ortadoğu ülkelerine bakın. Yaşadığınız ülkenin, laikliğin, Mustafa Kemal Atatürk’ün değerini daha iyi anlayacaksınız” ifadelerini kullandı. Divan başkanlığını Parti Meclisi üyesi Fatma Güner’in yaptığı CHP Mersin İl Kadın Kolları kongresinde Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve Mersin Milletvekili Alpay Antmen’in de konuşmalarının ardından tek aday olarak seçimlere katılan Gülşah Yıldırım Genç kongre üyelerine seslendi. Konuşmaların ardından yapılan oylamada, 32 yaşındaki Gülşah Yıldırım Genç, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı seçilerek bayrağı önceki başkan Pakize Güler’den teslim aldı.

Yorumlar (0)