Başkan Ömer Günel Sözünü Tutuyor, Esnafın Yüzü Gülüyor

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Sanayi Sitesi’nde yürütülen alt ve üst yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Tabak’ın da eşlik ettiği alan gezisinde esnaf ve çalışanlar, Başkan Ömer Günel’e Sanayi Sitesi’nde başlattığı hizmet seferberliğinden dolayı teşekkür etti.

YEREL 28.05.2021, 13:05
Başkan Ömer Günel Sözünü Tutuyor, Esnafın Yüzü Gülüyor

Kuşadası Belediyesi’nin Sanayi Sitesi’nde başlattığı yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplam 6 bin metrekarelik alanda yürütülen çalışmalar kapsamında 6, 16 ve 18’inci sokaklardaki hafriyat, tesviye ve zemin düzleştirme işlemleri tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bölgeye bugüne kadar 250 metre yağmur suyu hattı döşendi. Kısa sürede tamamlanması planlanan alt yapı çalışmalarının ardından yollara sıcak asfalt dökülecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Mobil Ofis Hizmet Aracı ile Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Tabak’ın da eşlik ettiği alan gezisinde Başkan Ömer Günel, saha amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sanayi Sitesi’nde başlatılan hizmet seferberliğinden dolayı yüzü gülen esnaf ile çalışanlar Başkan Ömer Günel’e teşekkür etti.

“BİZİMLE ÇOK YAKINDAN İLGİLENİYOR”

Sanayi Sitesi esnaflarından Necdet Gökyürek, “Burada yürütülen çalışmalardan çok memnunuz. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel, Sanayi Sitesi’ne çok özen gösteriyor. Esnaf olarak kendisine ilettiğimiz her konuda bizimle çok yakından ilgilendi. Eksiklerimizi hızlı bir şekilde giderdi” dedi.

“BAŞKANIMIZ SÖZÜNÜ TUTTU”

Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Tabak ise “Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel, sezon başlamadan önce buradaki alt ve üst yapıyı yenileme sözü vermişti. Bu sözünü de tuttu. Çalışmalar sayesinde Sanayi Sitesi’nin çehresi de değişmeye başladı. Bu durum esnafımızı da çok memnun ediyor. Ben Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve esnaf arkadaşlarım adına kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ESNAFA YAKIŞIR BİR HALE GELECEK”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de “İki yıl önce Aydın Büyükşehir Belediyemiz, Sanayi Sitesi’ne ana arter yolu yapmıştı. Daha sonra yine Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği içerisinde buraya parke yol yaptık. Şimdi de 6 bin metrekarelik bir alanı yağmur suyu hatları ve kaldırımları ile birlikte yeniliyoruz. Böylece Sanayi Sitesi’nde alt ve üst yapı sorunu kalmayacak. Sanayi Sitesi’nde zaman içerisinde peyzaj çalışması da gerçekleştireceğiz. Sanayi Sitesi, esnafına yakışır bir hale gelecek” diye konuştu.

Yorumlar (0)