BAŞKAN ÖMER GÜNEL HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ'NE KATILDI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kesedağı Atatürk Anıtı'nda düzenlenen Hıdırellez Şenliği'ne katıldı. Başkan Ömer Günel, Anadolu ve çevre coğrafyalarda yüzyıllardır baharın müjdecisi olarak kutlanan Hıdırellez'in tüm dünyaya barış ve huzur getirmesine diledi.

YEREL 04.05.2019, 21:08
BAŞKAN ÖMER GÜNEL HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ'NE KATILDI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kesedağı Atatürk Anıtı'nda düzenlenen Hıdırellez Şenliği'ne katıldı.  Başkan Ömer Günel, Anadolu ve çevre coğrafyalarda yüzyıllardır baharın müjdecisi olarak kutlanan Hıdırellez'in tüm dünyaya barış ve huzur getirmesine diledi.

Anadolu kültüründe baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin simgesi olarak kabul edilen Hıdırellez, Kuşadası Belediyesi tarafından Kesedağı'nda düzenlenen çeşitli etkinlerle kutlandı. Hıdırellez Şenliği'ne çok sayıda vatandaşla beraber Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Belediye Meclis Üyesi Tibet Özer katıldı. Çeşitli dans gruplarının gösterileri ve müzik dinletilerinin yer aldığı şenlikte Kuşadalı vatadanşlar keyifli vakit geçirdi.

Şenlikte konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Hıdırellez Şenliği'ni yaklaşan mübarek Ramazan ayı nedeni ile erken düzenlediklerini belirterek " Hıdırellez bolluğun ve bereketin simgesidir ve baharı müjdeler. Bu güzel günü bir bayram havasında kutlamak istedik. Anadolu'da yüzyıllardır büyük bir coşkuyla kutlanan Hıdırellez umarım tüm hemşehrilerime bolluk ve bereket getirir" dedi.

 

Yorumlar (0)