banner773

Başkan Kılıç’tan İmamoğlu için İstanbul çıkarması

YSK kararıyla iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından yeniden seçim sürecine giren CHP’nin Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na sahada bir destek de Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’tan geldi. Ataşehir sokaklarında İstanbullularla bir araya gelen Kılıç, çalışmaları değerlendirerek “İstanbullu kendi iradelerine yapılan bu haksızlığı kesinlikle kabul etmiyor. Kamu vicdanı ‘İmamoğlu’ diyor” ifadelerini kullandı.

YEREL 14.06.2019, 15:00
Başkan Kılıç’tan İmamoğlu için İstanbul çıkarması

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, 31 Mart yerel seçimlerinde kazanarak mazbatasını almasına rağmen AKP tarafından yapılan itirazlar sonucu Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla yeniden seçim sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul’a gitti.

23 Haziran 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek seçim öncesi İmamoğlu’nun İstanbul genelinde yürüttüğü çalışmalara katılan Erhan kılıç, Ataşehir sokaklarında İstanbullu esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ataşehir’de İstanbulluların ilgisiyle karşılaşan Başkan Kılıç, Ekrem İmamoğlu ile özdeşleşen “Her Şey Çok Güzel Olacak“ sloganlı ve İmamoğlu’nun İstanbul için projelerini anlatan broşürleri dağıttı.

KAMU VİCDANI” İMAMOĞLU” DİYOR
Çalışmaların ardından değerlendirmede bulunan Başkan Kılıç, “Bugün sahada bir kez daha çok net bir şekilde gördük; İstanbullu kararını çoktan vermiş. İstanbullu kendi iradelerine yapılan bu haksızlığı kesinlikle kabul etmiyor.  Adayımız sayın Ekrem İmamoğlu, İstanbullu hemşehrilerimizle tek yürek olmuş, İstanbul halkı onu yürekten sevmiş.  Yani  kamu vicdanı ‘İmamoğlu’ diyor. Bunu çok net sokaklarda görebiliyoruz.  31 Mart’ta olduğu gibi bu seçimde de Ekrem İmamoğlu yeniden hakkı olan koltuğa, oy oranını arttırarak oturacaktır. Sadece 18 günde yapılan icraatlar ortada.  İstanbul’da artık kimsenin ötekileşmediği, kavgadan uzak herkesin huzur içerisinde bir arada yaşadığı, sosyal demokrat bir yönetim anlayışı olacak. Kısacası her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

Yorumlar (0)