Başkan Kılıç’tan Buca’nın emekçi kadınlarına 8 Mart ziyareti

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Buca’nın emekçi kadınlarıyla kutladı. BEGOS’taki tekstil emekçisi kadınları atölyelerinde ziyaret eden Kılıç, kadınlara kırmızı karanfil ve içerisinde İstanbul sözleşmesinin yer aldığı hediyeler dağıttı.

YEREL 08.03.2021, 16:19
Başkan Kılıç’tan Buca’nın emekçi kadınlarına 8 Mart ziyareti

Kadınlarla sohbet eden Kılıç, “Kadınlarımızın mücadelesinin her zaman yanındayız; yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Buca’nın emekçi kadınlarıyla buluştu.

Kadınlar günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştiren Başkan Kılıç, Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi’ni (BEGOS) ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe’nin de katıldığı etkinlikte Başkan Kılıç, tekstil emekçisi kadınlar başta olmak üzere; Buca’nın çalışan emekçi kadınlarının gününü kutladı.

Fabrikada üretim atölyelerini ziyaret ederek, çalışanlara kırmızı karanfil ve içerisinde İstanbul Sözleşmesi ve kadına şiddete karşı farkındalık broşürlerinin de yer aldığı hediye paketlerinin dağıtımını yaptı.

KADIN MÜCADELESİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kadınlarla sohbet eden ve kadın mücadelesinde Buca Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Kılıç, “Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, biz bütün emekçi kadınlarımızın her zaman yanındayız. Bugün de Bucamızın emekçi kadınlarıyla birlikteyiz. Buca Belediyesi olarak kadınlarımızın mücadelesinin her zaman yanındayız; yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)