Başkan İduğ, komutanları ağırladı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçe sınırları içinde bulunan 57. Topçu Tugayı Komutanlığı’na yeni atanan Tuğgeneral Halil Ünver ve İlçe Jandarma Komutanı Sadık Yazan’ı ağırladı. Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü’nde gerçekleşen ziyarette Başkan İduğ, işbirliğine vurgu yaptı.

YEREL 19.09.2020, 13:22
Başkan İduğ, komutanları ağırladı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa İduğ, Tuğgeneral Ünver’e Bornova hakkında bilgi vererek, belediyenin çalışmaları ve projelerini anlattı. Birlikte yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında konuşan İduğ, “Bundan sonra Bornova’ya hep birlikte hizmet edeceğiz. Yeni atandığınız görevinizin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Ziyarette Bornova için yaptıkları ortak çalışmalardan da söz eden Başkan Mustafa İduğ, “Belediyemiz bünyesinde hizmet veren zabıta ekiplerimiz, ilçe emniyet birimlerimiz ve jandarmamız ile özellikle asayiş konusunda ortak çalışmalar yürütüyoruz. Bundan sonrada düzenin sağlanması yönünde yaptığımız işbirliğinin katlanarak artacağına inanıyorum. Biz belediye olarak sizlere her zaman destek vermeye hazırız ”diye konuştu. İlçe Jandarma Komutanı Sadık Yazan ve 57. Topçu Tugayı Komutanı Tuğgeneral Halil Ünver kendilerini ağırlayan Başkan İduğ’a teşekkür etti. 

İlçe Jandarma Komutanı Sadık Yazan, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 57. Topçu Tugayı Komutanı Tuğgeneral Halil Ünver

Yorumlar (0)