Başkan Hançerli, Belediye Tarafından Yenilenen Çocuk Evlerini Gezdi

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, belediyenin Avcılarlı çocuklara kreş hizmeti sunduğu Çocuk Evlerini gezerek çocuklarla sohbet etti. Hançerli, yenilenen ve bakımı yapılan Çocuk Evlerinde denetlemelerde bulundu.

YEREL 28.11.2019, 15:05
Başkan Hançerli, Belediye Tarafından Yenilenen Çocuk Evlerini Gezdi

Başkan Hançerli, Avcılar’ın dört mahallesinde belediye tarafından yenilenen Çocuk Evlerini gezdi. Cihangir, Tahtakale, Yeşilkent ve Firüzköy Mahallelerinde 3-6 yaş aralığındaki 350’ye yakın çocuğun yarım gün olarak eğitim gördüğü kreşlerde incelemelerde bulunan Hançerli, ziyaretinde çocuklarla neşeli anlar yaşadı. Avcılar Belediye Başkanı olarak kendini tanıtan Hançerli’ye çocukların, “Herşey çok güzel olacak” diye seslenmesi yüzleri güldürdü.

Başkan Hançerli, Çocuk Evlerinde çocuklarını kreşten almak için bekleyen ailelerle de sohbet etti.

Kreşleri yaygınlaştırarak Avcılar’daki tüm çocuklara ulaştırmak istediğini belirten Hançerli, “Çocuklarımız geleceğimiz. Avcılar’ın, Türkiye’nin geleceği onlar. Biz de ‘geleceğe yatırım yapıyoruz’ diyoruz. Onlar için kreşler açıyoruz. Doğa ile daha fazla iç içe olsunlar diye yeşil alanlar, parklar yapıyoruz. Okullarının bakım ve onarımını yapıyoruz. Kitaplar dağıtıyoruz, kütüphaneler açıyoruz. Tabii ki daha da fazlasını yapmamız gerekiyor ve yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)