Başkan Gümrükçü’den Ak Parti Teşkilatına 500 Gün Sunumu

Göreve geldiği ilk 500 günde hayata geçirdiği hizmet ve projelerin tanıtımı için siyasi parti teşkilatları ve STK’lar ile bir araya gelen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye, Ak Parti İzmir İl yönetiminden destek geldi.

YEREL 09.10.2020, 13:44
Başkan Gümrükçü’den Ak Parti Teşkilatına 500 Gün Sunumu

Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan, il yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin ve yönetimi, Ak Parti Çiğli Meclis Üyeleri ile Ak Parti Gençlik ve Kadın Kolları üyelerinin katılım gösterdiği toplantı Çiğli Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbirin alındığı sunumda Başkan Gümrükçü, kurumsal ve mali yapının güçlendirilmesi, kentin marka değerinin yükseltilmesi, tramvay projesi, kadın, genç ve engellilere yönelik hizmetler, alt ve üst yapı çalışmaları ile Pandemi sürecinde hayata geçirilen uygulamalar gibi birçok konuda detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Gümrükçü: “İzmir’in geleceği Çiğli’de”

21 yıllık siyasi hayatının en önemli günlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçü, “Göreve geldiğim ilk gün rozetimi çıkardım. Çiğlimizin önceliklerini her zaman siyaset üstü gördüm ve çalışmalarımı bu doğrultuda sürdürdüm. Hayata geçirdiğimiz hizmet ve projelerde katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışını benimsedik. 1 buçuk yıl içinde kurumsal ve mali yapımızı güçlendirdik. Kentimizin tanınırlığını uluslararası seviyeye yükselttik. Kadın, genç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hayatlarına dokunan projeler geliştirdik. Sanata ve spora yatırım yaptık. Eğitime büyük destek verdik. Çalışmalarımıza devam ederek hep birlikte Çiğlimizi İzmir’in merkezi yapacağız” dedi.

Ali Aslan: “Çiğlililer Utku Başkanla gurur duymalı”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiğini ifade eden Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan, “Her şeyden önce toplumda sevgi, saygı ve sosyal ilişkileri geliştirmeliyiz. Utku Başkanda bu anlayışla rozetini çıkarmış ve kendisini Çiğli’ye adamış. Ataşehir Mahallesi’nde oturan bir vatandaş olarak çok memnun oldum, gurur duydum. Bütün siyasi partilerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkiler geliştirmiş. Çiğli’de bir uzlaşı ortamı yaratmış. Hiçbir zahmetten kaçınmadan ve parti ayrımı yapmadan düzenlediği geniş çaplı bilgilendirme toplantılarını takdire şayanbuluyoruz.

“Desteklemeye devam edeceğiz”

Tramvay projesi için ilgili Bakanlığımızla yoğun görüşmeler sürdürüyor. Özellikle gençlere, kadınlara ve engellilere yönelik hizmetlerini takdir etmemek mümkün değil. Geleceğimizin teminatı olan gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spora ve kültürel etkinliklere yönlendirmek için ayrı bir müdürlük kurmasından memnuniyet duydum. Utku Başkan çok dürüst ve çok çalışkan. Ne mutlu Çiğli halkına ki halk içerisinde ötekileştirme yapmadan, herkesi kucaklayarak hizmet üreten bir Başkana sahipler. Utku Başkan gibi belediye başkanlığı yapan başkanlar Cumhuriyet Halk Partisi’ni yüceltiyor. Cumhuriyet Halk Partililer de Utku Başkanla gurur duymalı. Tüm bu hizmetleri göz önünde bulundurarak beş yıl sonunda vatandaşlar olarak sandığa gidip notlarımızı vereceğiz. Siyaset, daha iyi hizmet üretme yarışıdır. Utku Başkan ne kadar çalışırsa çıtayı o kadar yukarı taşır. Biz de en fazla Ak Parti olarak Utku Başkandan daha fazlasını yapabiliriz iddiasında bulunuruz. Huzurlarınızda kendisine nazik daveti için teşekkür ediyorum. Bu dürüst yönetimi devam ettikçe Ak Parti olarakdestek olamaya devam ederiz. Her şey Çiğli için, Utku Başkanın başarısı için olsun ” dedi.

Yorumlar (0)