banner758

Başkan Gümrükçü Ata’yı Deprem Mağduru Çocuklarla Andı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, kısa süre önce yaşanan İzmir depremi sonrası en çok hasarın meydana geldiği Bayraklı’da kurulan Çadır Kenti ziyaret ederek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde çocuklarla birlikte andı.

YEREL 10.11.2020, 17:52
Başkan Gümrükçü Ata’yı Deprem Mağduru Çocuklarla Andı

Bayraklı’daki Çadır Kente giden Başkan Utku Gümrükçü, çocukların çizdiği ve Çiğli Belediyesi Dayanışma çadırında açılan Atatürk Sergisini gezdi. Sergilenen resimlerin hikayelerini tek tek dinledi. Atatürk’ün tarihteki başarılarını uzun uzun anlattı, 10 Kasım anısına çocuklara Nutuk hediye etti.

Başkan Gümrükçü: “Nutuk rehberleri olacak”

Çok özel bir 10 Kasım yaşadıklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “İlk olarak çocuklarımızın resimlerinin sergilendiği Belediyemizin Dayanışma çadırını gezdik. Resimleri tek tek inceledik ve çok duygulandık. Çocuklarımızla Atatürk’e dair sohbet ettik. Atamızın, tarihimiz ve geleceğimiz için taşıdığı önemi çocuklarımıza anlattık. Geleceğe emin adımlarla yürümeleri amacıyla hepsine Nutuk hediye ettik. Umarım hayat boyu Atamızın izinden yürürler. Bizlere sunduğu tüm imkanlar için Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorumlar (0)