banner754

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal'daki İmamoğlu coşkusuna ortak oldu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Haziran'da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasını kutlamak için Kartal İlçe Seçim Kurulu önüne gelen vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

YEREL 24.06.2019, 19:13
Başkan Gökhan Yüksel, Kartal'daki İmamoğlu coşkusuna ortak oldu

Seçim otobüsünün üstünden kutlamalar için gelen kalabalık bir gruba hitap eden Başkan Gökhan Yüksel, "O kadar güzel görünüyorsunuz ki, tam da 'her şey çok güzel olacak' dedikten sonra, her şey çok güzel oldu. Sevgili Kartallılar, bu seçimlerin kaybedeni yok. 16 milyon İstanbullu kazandı. Bu bir zafer değil, 16 milyon İstanbullu için açılan yeni bir sayfadır, heyecandır, coşkudur ve hizmet anlayışıdır. Bugün hep beraber bu sonucu kutlayalım, ancak yarın sabahtan itibaren tüm komşularımızla kucaklaşmaya ve hizmet etmeye başlayacağız. Sevgili Ekrem Başkanımız ne diyor, "Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var, enerjimiz var." Hep birlikte koşacağız, herkesi kucaklayacağız, kimseyi kırmadan ve ötekileştirmeden; arkadaş, kardeş ve komşu olduğumuzu tekrar hatırlatıp, mutlu yaşayacağız.  Artık kucaklaşmak istiyoruz. Bu toplum, yüzü gülen yöneticiler görmek istiyor." diye konuştu.

 

Son olarak sevinç gösterileri hakkında konuşan Başkan Gökhan Yüksel, "Sevinmek, eğlenmek ve bunun keyfini çıkarmak elbette hakkınız. Uzun bir süre sonra bu sevinci yaşayabildik. Ancak sevinirken; kimseyi incitmeden, kırmadan ve ötekileştirmeden hareket etmeliyiz. Buna dikkat edeceğinizden hiçbir şüphem yok. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Bu mutluluk sizlerle birlikte oldu." ifadelerini kullandı.

 

Kartal'da Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı seçimlerini kazanması, Kartal İlçe Seçim Kurulu önünde ve Kartal Meydanı'nda gece saatlerine kadar coşkuyla kutlandı. Bazı vatandaşlar konvoy yaparak Kartal'ın caddelerinde tur attı.

Yorumlar (0)