Başkan Gökhan Yüksel, Aksu'nun acısına ortak oldu

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis üyesi Mustafa Oktay Aksu'nun hayatını kaybeden annesi Arife Zehra Aksu'nun naaşı memleketi Ordu'nun Ulubey ilçesi Akoluk Köyünde aile kabristanı'nda toprağa verildi.

YEREL 07.06.2021, 10:13
Başkan Gökhan Yüksel, Aksu'nun acısına ortak oldu

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Arife Zehra Aksu için Ulubey ilçesine bağlı Akoluk Mahallesi Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Arife Zehra Aksu’nun naaşı Akoluk köyünde bulunan aile kabristanına defnedildi.

Tören sonrası Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aksu ile ailesi, taziyeleri kabul ederek;  “Beni ve ailemi bu acılı günümde yalnız bırakmayarak cenaze törenimize katılan herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Cenaze törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı yönetimi ve siyasi temsilciler, Kartal Belediye Meclis üyesi Orhan Budak, Aksu’nun ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zehra Arife Aksu’nun vefatından dolayı üzüntü duyduğunu ifade eden ve bir taziye mesajı yayımlayan Başkan Gökhan Yüksel şu ifadelere yer verdi; "Değerli yol arkadaşımız, Başkan Yardımcımız Mustafa Oktay Aksu'nun annesi Arife Zehra Aksu'yu Ordu'da son yolculuğuna uğurladık. Merhumeye tekrar Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim."dedi.

Yorumlar (0)