banner773

Başkan Ercengiz Müjdeyi Verdi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Burdur’daki basın mensupları ile bir araya geldi.

YEREL 28.07.2021, 07:53
Başkan Ercengiz Müjdeyi Verdi

Kahvaltıda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burdur’u ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile tam 1 gün boyunca 1 dakikası boş geçmemek üzere Burdur ile İzmir Büyükşehir Belediyeleri ne yapabilir, Yerel Yönetim dayanışması ile topluma nasıl bir katkı sağlanabilir ve bu yerel yönetim farkındalığında toplum nasıl bir farklı noktaya nasıl getirilebilir bunları konuştuk ve değerlendirdik.

Geldiğimiz son noktada Burdur’un üretimini destekleyen üretimde tarım ve hayvancılık noktasında geliştirebilecek bir modelini İzmir Büyükşehir Garantörlüğünde nasıl yapabiliriz diye görüş alışverişinde bulunduk. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile İnsuyu Mağarasına giderken Üniversite Yerleşkesini gördü ve her gün şehir merkezinden öğrenciler buraya toplu taşıma mı ile geldiklerini sordu. Bugün itibari ile yazısı geldi İzmir Büyükşehir Belediyesinden 5 adet körüklü otobüs hibe edildi. Burdur’umuza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (0)