Başkan Ercengiz'in Gaziler günü mesajı

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, Gaziler Günü TBMM tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e ”Mareşallik” rütbesi ile “Gazilik” unvanının verildiği çok anlamlı ve tarihi bir gündür dedi.

YEREL 18.09.2021, 13:32
Başkan Ercengiz'in Gaziler günü mesajı

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşayacağının, Türk Ulus’unun bu uğurda hiçbir özveriden kaçınmayacağının ölümsüz simgeleri olarak, gönüllerdeki saygın yerlerini almışlardır.

Onlar, yüce Türk Ulus’unun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, ülkelerine hizmet etmişler, yurtseverlikleriyle örnek olmuşlardır. Türk Ulusu, şehit ve gazilerini her zaman en yüce duygularla anımsamakta, onlara sonsuz sevgi ve saygı duymaktadır.

Bizlerde bu vatan için, elimizden gelenin en iyisini yaparak onlara layık olmalıyız, onların göstermiş olduğu fedakarlığın karşılığını vermeliyiz.

Kahraman gazilerimize minnettarız. Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e mareşallik rütbesi ve gazilik unvanı verilişinin 100. yıl dönümünde, Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

Yorumlar (0)