banner773

Başkan Ercengiz İl Belediye Başkanları İle Sinop'ta Bir Araya Geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sinop’ta Sosyal Demokrat İl Belediye Başkanları Çalıştayı için Sinop’a gitti.

YEREL 02.10.2020, 17:08
Başkan Ercengiz İl Belediye Başkanları İle Sinop'ta Bir Araya Geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk DEMİR, Bilecik Belediye Başkanı Semih ŞAHİN, Bolu Belediye Başkanı Tanju ÖZCAN, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin EKİCİOĞLU ve Yalova Belediye Başkanı Vefa SALMAN'ı ilk olarak Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN'ı makamında ziyaret ettiler. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuklarıyla gündeme dair bir süre sohbet eden Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN katılımları için İl Belediye Başkanlarına teşekkür etti. Gerçekleşen ziyaret sonrası Belediye Başkanları uzun yıllar Sinop’ta Buzhane olarak hizmet veren, restorasyon çalışmaları bittiğinde Sabahattin Ali Kültür Merkezi olarak hizmete sunulacak olan Tarihi Buzhane Binası'nda basının sorularını yanıtladılar.

Başkan Ercengiz, gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “CHP’li Belediye Başkanları olarak ortalama iki ayda bir araya gelerek değerlendirme toplantılarında bu kez adresimiz Sinop. Değerli Sinop Belediye Başkanımız Barış AYHAN ve eşi çalışanlarımız ve parti örgütümüze ev sahipliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Daha sonra Sosyal Demokrat İl Belediye Başkanları Sinop Nükleer Santral projesine ait ÇED olumlu raporunun iptali için açılan dava sonrasında Sinop Nükleer Karşıtı Platform tarafından Uğur Mumcu meydanında yapılan basın açıklamasına katıldılar.

Yorumlar (0)