Başkan Ercengiz, Gençleri Kırmadı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e sosyal medya hesaplarından Mercedes marka gelin arabası taleplerini ileten gençlerin ricasını kırmayan Başkan Ercengiz genç çifte gelin arabası süsletti.

YEREL 20.12.2019, 12:05
Başkan Ercengiz, Gençleri Kırmadı

Yunus Emre Aslan ve Ayşe Ceylan Çifti gelin arabasıyla Başkan Ercengiz’i ziyaret etti. Gençleri  kapıda karşılayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Bugün iki güzel kardeşimizin mutlu günü. Benden istekleri olmuştu. Buda bize çok çabuk çözülebilir bir işmiş gibi geldi. Bizde onların isteklerini yerine getirdik. Bugün onların gelin arabası siyah bir araba oldu. Allah mutluluklarını daim etsin. Yüreklerinde sevgiyi, saygıyı hoşgörüyü hiç kaybetmesinler ve inşallah doğacak çocuklarını da evlerinde ziyaret etmek istiyorum. Hayırlı olsun dedi. 

Hayali gerçekleşen Yunus Emre Aslan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “ Bize Başkanımızın yaptığı iyiliklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin bize her konuda yardımcı olduğunu biliyoruz. Her zaman kapısını çalabileceğimizi ve yanına gidebileceğimizi biliyorum. Bu isteğimizi kırmadığı ve yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Yorumlar (0)