Başkan Cengiz Kılıçdaroğlu İle Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, beraberindeki heyet ile birlikte Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Cengiz, “İktidara yürüdüğümüz yolda üzerimize düşeni yapmaya fazlasıyla hazırız” diye konuştu

YEREL 09.06.2021, 14:05
Başkan Cengiz Kılıçdaroğlu İle Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, İl Saymanı İbrahim Güney ve Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ile birlikte CHP’nin Salı günkü meclis grup toplantısına katıldılar. CHP Antalya heyeti, toplantının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile Antalya’nın gündemini değerlendirdiklerini ve fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Üzerinde çalıştığımız planlamalardan, örgüt çalışmalarımızdan bahsettik. Partimizin emin adımlarla iktidara yürüdüğü yolda il ve ilçe örgütleri olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduğumuzu aktardık.

Önümüzdeki süreçte, partimizin Antalya’daki tüm dinamikleri ile birlikte koordineli bir şekilde hareket ederek, iktidara olan hazırlığımızı birlik ve beraberlik içerisinde tüm halkımıza göstereceğiz. Genel Merkezimizin ürettiği, Genel Başkanımızın gündeme getirdiği tüm fikir ve çözüm önerilerini Antalya halkına en doğru şekilde aktarmak için çalışacağız. AKP iktidarının, yolun sonunu gördükleri için özellikle son dönemde hızlandırdığı yağmacılık ve talana karşı hukuksal, örgütsel, eylemsel her anlamda, her platformda mücadelemizi verecek, ranta hizmete müsaade etmeyeceğiz! Demokratik, laik, çağdaş ve özgürlükçü bir anlayış ile iktidara yürüyecek; toplumun tüm kesimleri ile birlikte halkın iktidarını kuracağız. Bu ülkeyi özlediği, istediği o aydınlığa hep birlikte kavuşturacağız. Bizi ağırladıkları için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na çok teşekkür ederiz. Genel Başkanımızın yanı sıra Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı ve İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Bülent Kuşoğlu’nu da makamlarında ziyaret ettik. Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Genel Başkanımızın TBMM’deki Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü’ye de misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)