BAŞKAN ÇALIK, ÖZEL ÇOCUKLARLA ÇİKOLATA PAKETLEDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Engelsiz Yaşam Birimi kursiyerleri ile birlikte bayram çikolatası paketledi. Engelsiz Yaşam Birimi kursiyerlerinin paketlediği 1800 çikolata kutusu, Beylikdüzü Belediyesi personeline bayram hediyesi olarak verilecek ve onların bayram sofrasına tatlılık katacak.

YEREL 08.08.2019, 16:54
BAŞKAN ÇALIK, ÖZEL ÇOCUKLARLA ÇİKOLATA PAKETLEDİ

KurbanBayramı’nasayılıgünler kalaBeylikdüzüBelediyesi’ndegörevyapanpersonellerehediyeedilecekçikolatalarınpaketleri, EngelsizYaşamBirimikursiyerleritarafındanhazırlandı. BeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık’ın da katılarakEngelsizYaşamBirimiöğrencilerininheyecanınaortakolduğuçalışmada, beraberbirşeyleryapmanınmutluluğu,çocuklarınyüzlerinegülümseme,gözlerineışıltıolarakyansıdı.BelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalıkileçocuklarınsamimiiletişimiiseizleyenlere ‘İlgivesevgientatlıhediye’ dedirtti.

Çalık: EmeklerinizeSağlık

BelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, EngelsizYaşamBirimikursiyerleriniziyaretederekonlarlabirlikteçikolatakutularınıpaketledi. Başkan Mehmet Murat Çalıkilebirliktebelediyepersonelinehediyeedilecekbayramçikolatalarınınpaketlerini, birbirleriyleveBaşkanilesohbetederekhazırlayanEngelsizYaşamBirimikursiyerleri, tatlıanlaryaşadılar.EmekleriiçinkursiyerlereteşekküredenBaşkanÇalık“Beylikdüzü’ndeşeffaf, adaletliveazimliyılmadançalışmayadevamedeceğiz. Size dahagüzelçevreleroluşturmakiçinmücadeleedeceğiz. Beylikdüzü’ndeyaşayan her birvatandaşımızındahagüzelortamlardayaşamasıiçinelimizdengeleniyapacağız. Beylikdüzü, Türkiye’ninengüzelyaşamalanıolacak. Beraberyapacağız. Hepbirliktemücadeleedeceğiz.” diyekonuştu.

Yorumlar (0)