BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN AKSAKAL, KUŞ CENNETİ VE DOĞRUCA MAHALLELERİNE ZİYARET

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Doğruca, Kuşcenneti ve Aksakal mahallelerine ziyaret gerçekleştirerek Belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

YEREL 13.09.2019, 13:27
BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN AKSAKAL, KUŞ CENNETİ VE DOĞRUCA MAHALLELERİNE ZİYARET

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Tolga Tosun; " Bandırma merkez ve kırsal mahallelerimizde ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen istek ve taleplere göre çalışmara devam ediyor. İş gücümüzü maksimum kullanarak kısa sürede bir çok eksikliği gidermek istiyoruz. Vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyorum. Bandırma’da dokunmadığımız, güzelleştirmediğimiz yer kalmayacak.

Ekiplerimiz şehir merkezinde yol tamiratları ağırlıklı olmak üzere çalışıyor. Kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor.

Kuşcenneti Mahallemizdeki park alanında peyzaj, yeşillendirme ve çocuk parkı yapımına devam ediyoruz.

Doğruca mahallemizde temizlik ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken muhtarımız ve vatandaşlarımızın istek ve görüşlerini aldık.

Aksakal Mahallemizi de ziyaret ederek Aşure hayrına Allah kabul etsin dileklerimizi ilettik. Muhtarımız ve mahalle halkımızla konuşarak bizden isteklerini yerinde inceledik.

Tüm mahallelerimizi sırasıyla ziyaret ediyor ve bizden taleplerini daire müdürlerimizle değerlendiriyor ve belli bir program dahilinde gerçekleştiriyoruz. Güzel Bandırma’mız, Bandırmalılarımıza yakışacak şekilde daha da güzelleşecek" dedi.

Yorumlar (0)