BAŞKAN ARSLAN’DAN İŞİTME ENGELLİLER DERNEĞİ'NE DESTEK

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit İşitme Engelliler Derneği üyelerini makamında misafir etti.

YEREL 01.08.2019, 10:14
BAŞKAN ARSLAN’DAN İŞİTME ENGELLİLER DERNEĞİ'NE DESTEK

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Edremit İşitme Engelliler Derneği üyeleri, kullandıkları dernek binasıyla ilgili birtakım sıkıntılardan bahsetti. Binanın konum ve şartlarının kötü olduğunu işaret dili aracılığıyla bildiren üyeler, “Derneğimiz bizler için çok önemli.

Burada bir araya gelerek mutlu ve kaliteli zaman geçiriyoruz fakat dernek merkezimizle yıllardır ilgilenilmiyor. Bakımsız bir bina içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konumu merkeze çok uzak olduğu için ulaşımda da zorluk çekiyoruz. Merkeze daha yakın ve koşulları iyi bir yer talep ediyoruz” dediler.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da konuyla ilgili olduğunu, dernek binasını daha önce de  ziyaret ederek sorunu yerinde tespit ettiğini söyledi. Başkan Arslan, “Dernek merkezine daha önce ziyaretlerde bulundum. Şartlarının oldukça kötü olduğunu biliyorum.

İşitme Engelliler Derneği’ni bir an önce bulunduğu yerden kurtaracağız. Derneğe uygun bir yer araştırarak belediyemize ait yerlerden en uygun olanını belirleyerek, en kısa süre içerisinde Edremit İşitme Engelliler Derneği için hazırlayacağız” ifadelerini kullandı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Aysun Can, Emlak ve İstimlak Müdürü Ebru Poyraz ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden  sorumlu Edremit Belediye Meclis Üyesi Neriman Çelik’e dernek merkezinin yerinin incelenmesi ve yeni yer araştırılması talimatını verdi.

Talimat üzerine; Neriman Çelik, Aysun Can ve Ebru Poyraz dernek merkezine giderek incelenmelerde bulundular. Derneğin en kısa süre içerisinde sağlıklı, güvenli ve şehir merkezine daha yakın bir yere taşınacağının bilgisini verdiler.

Yorumlar (0)