Başkan Arslan, İmamoğlu’na destek için İstanbul’da

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için İstabul’a gitti.

YEREL 18.06.2019, 13:09
Başkan Arslan, İmamoğlu’na destek için İstanbul’da

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, Başdanışmanı Yusuf Karagöz ile önce CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Arslan, Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  ’la birlikte saha çalışması da yaptı. Saha çalışmasında Başkan Arslan ve beraberindekiler İstanbul Ardahan Çayağzı Derneği’ni ziyaret ederek İstanbul’da yaşayan Ardahanlı vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından CHP Maltepe İlçe Örgütü tarafından düzenlenen ilçe sandık eğitimine  katıldı.

Başkan Arsan, İstanbul’da ki seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede  “İstanbul’da herkes inançlı ve 23 Haziran’a kilitlenmiş durumda. Umudumuzu örgütleyen Ekrem İmamoğlu başkanımız yeniden o koltuğa oturana kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi. 

Yorumlar (0)