Başkan Adayı Gökhan Yüksel'den temizlik ve atölye işçilerine ziyaret

Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Atölye Binası çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretinde konuşan Yüksel, “Kartal’ı hep birlikte daha da güzelleştireceğiz; bunun kahramanları da sizler olacaksınız” dedi.

YEREL 11.02.2019, 20:36 11.02.2019, 20:36
Başkan Adayı Gökhan Yüksel'den temizlik ve atölye işçilerine ziyaret

Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Atölye Binası çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretinde konuşan Yüksel, “Kartal’ı hep birlikte daha da güzelleştireceğiz; bunun kahramanları da sizler olacaksınız” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Atölye Binası çalışanlarını ziyaret etti. Yüksel’in belediye çalışanlarını ziyareti esnasında Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Cengiz Türkmen ve Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ali Ekber Şahin’de katıldı.

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel’in Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Atölye Binası çalışanlarını ziyareti esnasında yaptığı açıklama şu şekilde;

“Benim için çok değerlisiniz”

İnsanlara mutluluğumuzu gülümsememizi ve sevgimizi vermeyi unutmayacağız. Sabahleyin nasıl Kartal’ı pırıl pırıl yapıyorsak tertemiz yapıyorsak, insanları da bir gülümseme ile daha aydınlatabiliriz, sevgimizi katabiliriz. Ülkenin içinde bulunduğu koşullardan tutun diğer sıkıntılara kadar insanlarda bir keyifsizlik var, mutsuzluk var. Biz ekip olarak, Kartal Belediyesi ailesi olarak insanların yaşamını kolaylaştıracak, yaşam standardını yükseltecek ve yüzlerini güldürecek işler yapmaya devam edeceğiz. Bu noktada 10 yıllık kurumsallığımız var, Kartal Belediyesi’nin yapmış olduğu işler var, sizlerin emekleri ile aldığımız ödüller var. Bunların her biri sizlerin katkısıyla olan işler. O yüzden sizden bu özveriyi, bu çalışmayı ve bu güler yüzü devam ettirmenizi istiyorum. Burada bir maratona giriyoruz. Bu noktada sizlerin özverisi, güler yüzü ve sağlayacağı katkılar bizim için çok önemli. Benim için çok değerlisiniz. Elbette sorunlar var; onları hep birlikte aşacağız ve sadece Kartal Belediyesi’nin yaşadığı sorunlar değil, bütün ilçe belediyelerinin ve il belediyelerinin, yani yerel yönetimlerin yaşadığı sorunlar. El birliğiyle, en önemlisinden en önemsizine doğru adım adım ilerleyeceğiz.

“1 Nisan’dan sonra da daha iyi koşullarda daha rahat edeceğiniz işler yapacağız”

Görev başındayken ara ara mahallelerde sizlerin nefes aldığınız, kıyafetlerinizi değiştirdiğiniz, “vakit geçirdiğiniz alanları ziyaret etme imkanı da yakaladım. Şundan emin olabilirsiniz ki yeni dönemde bu işler ilgili de ciddi adımlar atılacak, şimdi de atılıyor, amir arkadaşlarınız bunlarla ilgileniyor. Fakat 1 Nisan’dan sonra da daha iyi koşullarda daha rahat edeceğiniz işler yapacağız burada. Tekrar ediyorum; Kartal’ın 10 yıllık kurumsal hafızasını hep birlikte oluşturmuştuk, daha ileriye taşımak için koşacağız ve sizler de elbirliği ile bu işin öncüsü olacaksınız. Çünkü her sabah Kartal halkı ile siz buluşuyorsunuz. Sizler güler yüzünüzü eksik etmeyiniz. Bu genç kardeşiniz bütün Kartal’a kendini anlatacak, kapı kapı dolaşacak ve buradaki iktidarımız devam edecek. Sizlerle sohbet etmek, sizlerle buluşmak, sizlerin taleplerini, dertlerini dinlemek elbette ki istiyorum. Ama gün çalışma günü.

“Bir çay ısmarlamak isterseniz bu kardeşiniz burada olacak”

1 Nisan’ı baharla karşıladıktan sonra bu işlerle ilgili adımlar atacağımızdan şüpheniz olmasın. Tekrar ediyorum ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizler, ekonomik sıkıntılar yerel yönetimlerin her kademesine sirayet etmiş durumdadır. Dediğim gibi en önemli sorundan, en önemsiz soruna kadar bu işlerle ilgileneceğiz, bundan şüpheniz olmasın. Ara ara burada buluşacağız, bir çay ısmarlamak isterseniz bu kardeşiniz burada olacak.

“Bana enerji ve güç veriyorsunuz”

Kartal’ı hep birlikte güzelleştireceğiz ; bunun kahramanları da sizler olacaksınız. Dediğim gibi çok fazla ziyaret ve randevular var ama ilk önce ailemle buluşmak istedim. Şüpheniz olmasın, kafanız rahat olsun, buradaki işler güzelleşerek devam edecek. Bütün personel arkadaşlarımız ekmeğini kazanmaya devam edecek, kimsenin kuşkusu olmasın ki ağzımızın tadı bozulmayacak. Sadece ve sadece sizden daha fazla güler yüz, daha özveri ve daha fazla çalışkanlık istiyorum. Çünkü bu kardeşiniz sokak sokak dolaşırken sizleri gördüğünde güç alacak. Hep birlikte bu hikayeyi başaracağız ve yolumuza daha büyük, daha hızlı adımlarla devam edeceğiz. Hepinizi seviyorum, hepinizi ayrı ayrı tanıyorum ve birçoğunuzla da tanışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerim devam edecek, şimdi birkaç tane daha ziyaretim var. O yüzden sizden müsaade istiyorum. Sizleri gördüğüm için çok mutluyum. Bana enerji ve güç veriyorsunuz. Buradaki hikayemiz devam edecek arkadaşlar.

Yorumlar (0)