banner773

BAŞARILI KUAFÖRLERDEN ATAÇ’A ZİYARET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Ukrayna’da düzenlenen uluslararası saç yarışmasında başarı elde eden kuaförlerle bir araya geldi.

YEREL 30.04.2019, 13:18
BAŞARILI KUAFÖRLERDEN ATAÇ’A ZİYARET

Ukrayna’nın Kiev kentinde 17’ncisi düzenlenen Uluslararası Crystal Angel Saç yarışmasında başarı elde eden Euro Cup Türkiye ekibinin Eskişehir üyeleri Tuncay Gitgör, Ali İhsan Soydoğan, Berk Çalışkan, Aykurt Kızılçay, Efrahim Yavaş, Mehmet Yıldırım, Emirkan Çam, Ekrem Kaçar ve Selçuk Topkaya, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret ederek kupa sevincini paylaştı.  Kuaförler, düzenlenen şampiyonada en iyi sahne ve en iyi saç tasarım özel ödülünü alırken, ekip üyesi Ali İhsan Soydoğan, bireysel yarışmalarda Dünya 3’üncüsü oldu.

Euro Cup ekibini tebrik eden Başkan Ataç, “Gençlerimizi böyle ay yıldızlı ceketlerle görünce çok gururlandım. Kentimizi Ukrayna’da profesyonelce temsil ettiler. Çalışmalarında son derece başarılı olan gençlerimiz, yarışmalarda da önemli başarılar elde ettiler. Bu başarı kentimiz adına çok önemli. Kiev’de bayrağımızı dalgalandırdıkları için teşekkür ederim. Bu ekibi Eskişehir olarak desteklememiz gerekir. Bundan sonra da eminim, başarılarının devamı gelecek” şeklinde konuştu.

Euro Cup ekibi ise Başkan Ataç’a teşekkür ederek, Ataç’ın yanında olduklarını belirtirken, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette bulunan CHP Eskişehir Milletvekilleri Dr. Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer de genç kuaförleri tebrik etti. Ziyaret, çektirilen fotoğraflar ile son buldu.

Yorumlar (0)